Çözüldü✓ IRQL NOT LESS OR EQUAL ntoskrnl.exe hatası

serhan07

80+
Reaksiyon skoru
2
Günde 1-2 defa bu hatayı içeren mavi ekranı alıyorum. Sürücülerimi güncelledim. Uygulamalardan mı kaynaklanıyor bilmiyorum. Minidump dosyasını ekledim yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Günde 1-2 defa bu hatayı içeren mavi ekranı alıyorum. Sürücülerimi güncelledim. Uygulamalardan mı kaynaklanıyor bilmiyorum. Minidump dosyasını ekledim yardım ederseniz sevinirim.
İşlemcinden kaynaklı anakartında problem olabilir hocam.

BIOS'tan Intel VT'yi Enabled hale getir bakalım. Virtualiztion Technology diye geçiyor uzun adı.

Buradan Intel Thunderbolt sürücüsünü indirip kur.

Windows Update'e girip Güncelleştirmeleri Denetle der misin? Aşağı tarafta Gelişmiş Seçenekler olacak. Orada İsteğe Bağlı Sürücüler kısmında Intel ile alakalı bir şey var mı kontrol eder misin?

Hocam selamlar, attığınız linkteki Intel Thunderbolt sürücüsünü ve kurulu olup olmadığına emin olmadığım diğer 2 sürücüyü de ( Lenovo Vantage Gaming Feature Driver ve Intel Serial IO (SIO) Driver) kurdum.

Windows update de sadece "Lenovo - system - 2.0.18.11" isimli update vardı isteğe bağlı kısmında onu da kurdum.

Biostan VT yi de açtım fakat VT yi açmamın nedeni nedir ona anlam veremedim bilgilendirirseniz sevinirim günlük hayatımda Virtualization kullanmıyorum.

Mavi ekranı zaman zaman aldığımdan dolayı çözülme durumunu birkaç gün içerisinde söyleyeceğim.

Şimdiden teşekkürler.

Hocam selamlar, attığınız linkteki Intel Thunderbolt sürücüsünü ve kurulu olup olmadığına emin olmadığım diğer 2 sürücüyü de ( Lenovo Vantage Gaming Feature Driver ve Intel Serial IO (SIO) Driver) kurdum.

Windows update de sadece "Lenovo - system - 2.0.18.11" isimli update vardı isteğe bağlı kısmında onu da kurdum.

Biostan VT yi de açtım fakat VT yi açmamın nedeni nedir ona anlam veremedim bilgilendirirseniz sevinirim günlük hayatımda Virtualization kullanmıyorum.

Mavi ekranı zaman zaman aldığımdan dolayı çözülme durumunu birkaç gün içerisinde söyleyeceğim.

Şimdiden teşekkürler.
Sanallaştırmayla ilgili bir yüklenememiş modül görmüştüm. O yüzden aç dedim sana hocam. Tam olarak neyle bağlantısı var bende bilmiyorum. Önemli değil. Bir sorun yaşadın mı cuma gününden beri?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,549
Üyeler
183,300
Son üye
JohnWickk
Geri