işarayangenç
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Merhaba, Antalya tarafındayım sezonluk hotele girmek istiyorum eğer hotel de çalışan arkadaşlarım varsa lütfen bana yardımcı olabilirler mi çok ihtiyacım var.
Antalya İş Arama Facebook Gruplarına Katıl Fotoğraflarını Yükle Şartlarını Yaz İllaha Dönen OlurMerhaba, Antalya tarafındayım sezonluk hotele girmek istiyorum eğer hotel de çalışan arkadaşlarım varsa lütfen bana yardımcı olabilirler mi çok ihtiyacım var.
işin olsun uygulaması var yükle telefona antalya otel işlerini seç çıkıyor bir sürü bakMerhaba, Antalya tarafındayım sezonluk hotele girmek istiyorum eğer hotel de çalışan arkadaşlarım varsa lütfen bana yardımcı olabilirler mi çok ihtiyacım var.
Teşekkür ediyorum hocam, denicemAntalya İş Arama Facebook Gruplarına Katıl Fotoğraflarını Yükle Şartlarını Yaz İllaha Dönen Olur
İndirdim de hiç yok hocamişin olsun uygulaması var yükle telefona antalya otel işlerini seç çıkıyor bir sürü bak
yanlış aramış olabilir misin bir sürü var aslındaTeşekkür ediyorum hocam, denicem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İndirdim de hiç yok hocam
1 tane buldum hocam konuşmaya gideceğim bakalım olursa umarımyanlış aramış olabilir misin bir sürü var aslında
olursa şanslısın yazarsın buraya1 tane buldum hocam konuşmaya gideceğim bakalım olursa umarım
Umarım bakalımolursa şanslısın yazarsın buraya
23 Hocamyaş kaç hocam
Hocam çalışıyorum şuanlık ama varya hiç çekilmez, birincisi asgari ücret veriyor. Sigara, alkol, kumar olmamasına rağmen zor geçinirsin. Ama dişimi sıkmam lazım. Biraz geç cevap verdim kusura bakma.olursa şanslısın yazarsın buraya
sorun değil ama asgari ücret kötü olmus ev kirasımı vericen faturamı ödeyeceksin ben haftalık 7400tl kazanıyorum inşiaat işiHocam çalışıyorum şuanlık ama varya hiç çekilmez, birincisi asgari ücret veriyor. Sigara, alkol, kumar olmamasına rağmen zor geçinirsin. Ama dişimi sıkmam lazım. Biraz geç cevap verdim kusura bakma.
donanım arşivi forumda mı arıyorsun işMerhaba, Antalya tarafındayım sezonluk hotele girmek istiyorum eğer hotel de çalışan arkadaşlarım varsa lütfen bana yardımcı olabilirler mi çok ihtiyacım var.
işi bulmuş zaten bi okusandonanım arşivi forumda mı arıyorsun iş