Neler Yeni

İş Başvuru Hakkında Yardım ve Öneri

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Hakan Keser
Öncelikler merhaba. Normalde bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Hazırlık eğitimini erken tamamladım ve 10 ay boşum. Bu süreyi boş geçirmemek için işe girmek istiyorum ama hiçbir fikrim yok. Evimin yakınındaki LCW mağazasına part-time olarak başvurdum. Bunun dışında ne önerirsiniz? Tercihim kurumsal bir yer olması. Tavsiyeleriniz varsa yardımcı olur musunuz lütfen?

Mert

80+ Silver
Irregular seçeneği yok mu?

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Hakan Keser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Irregular seçeneği yok mu?
Var ama yapmak istemiyorum. Mühendislik dersleri ağır malum iki dönemi ayna anda görüp başarılı geçmek de bir o kadar zor. Böyle bir riske girmek istemiyorum.

Mert

80+ Silver
Var ama yapmak istemiyorum. Mühendislik dersleri ağır malum iki dönemi ayna anda görüp başarılı geçmek de bir o kadar zor. Böyle bir riske girmek istemiyorum.
Boş kalmaktan iyidir, 4.5 senede bitirecek gibi düşünüp devam edebilirsin. En azından zincir dersler varsa onlara erkenden başlamak çok daha faydalı olur.

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Hakan Keser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boş kalmaktan iyidir, 4.5 senede bitirecek gibi düşünüp devam edebilirsin. En azından zincir dersler varsa onlara erkenden başlamak çok daha faydalı olur.
Teşekkür ederim ama dondurmayacağım. Yüksek ortalama ve rahat rahat bitirmek istiyorum. Biraz da kafa dinleyeyim sürekli ders ders kaç senedir uğraşıyoruz zaten. Yine de teşekkürler.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda Gezer
Öncelikler merhaba. Normalde bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Hazırlık eğitimini erken tamamladım ve 10 ay boşum. Bu süreyi boş geçirmemek için işe girmek istiyorum ama hiçbir fikrim yok. Evimin yakınındaki LCW mağazasına part-time olarak başvurdum. Bunun dışında ne önerirsiniz? Tercihim kurumsal bir yer olması. Tavsiyeleriniz varsa yardımcı olur musunuz lütfen?
kariyer.net
???

Top Bottom