Neler Yeni

Yardım İş için uzun pil ömürlü laptop önerisi

watchd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
K B
Laptopta VirtualBox tarayıcı ve Android emulatör ağırlıklı programlar kullanacağım. +5 +6 saat pil ömrü verse gayet yeterli olur. Fakat düşük güç moduna almadan herhangi bir şeyi kısmadan almak istiyorum bu pil ömrünü. Çok zorlamayacağım laptopu sosyal medya hesapları vs açıp yöneteceğim + Android emulatörde kullanacağım o kadar ve arada sırada Photoshop + Python vb.

Panel tipi IPS tercih ediyorum dışarıda orada burada kullanacağım Hz önemli değil 60 olur.

Son olarak ne olur ne olmaz belki daha fazla kullanmam gerekir diye dışarıda powerbank ile Type-C üzerinden de şarj etmem gerekebilir.

Aklımda ki laptop bu sizce nasıl? https://www.hepsiburada.com/casper-nirvana-s100-300nit-core-i7-13620h-32gb-ddr5-ram-250gb-ssd-16-freedos-tasinabilir-bilgisayar-s100-1362-du00x-g-f-p-HBCV00007XO588?magaza=Casper Excalibur

Özellikleri çok iyi. Bütçe maksimum 26.000 TL.

YADA

2. el temiz intel işlemcili apple macbook pro alacağım ve boot camp ile windowsta kullanacağım 1 günü çıkarır diye düşünüyorum günlerdir bakıyorum çok kararsız kaldım bu konuda ne yapsam ne etsem bilemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,482
Üyeler
171,586
Son üye
ahmethanercn
Top Bottom