Neler Yeni

İş yeri maaşımı vermiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan
Lise öğrencisiyim staj görüyorum, ocak ayının maaşı yatmamıştı insan kaynaklarına sorduğumda ben bu zamana kadar normal maaşdan fazla para almışım ve bu farkı ocak ayı ve tam emin değilim ama şubat ayında kesinti olarak yansıtacaklarmış, ayriyetten ben ve kordinatör hocam en başda maaşın ne kadar olacağını söylemiştik, ben bilerek fazla yatırdıklarını düşünüyordum. Öğretmenime danışdığımda staj yeri değişikliği yaparsam farkı benden isteyebileceklerini söyledi.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Lise öğrencisiyim staj görüyorum, ocak ayının maaşı yatmamıştı insan kaynaklarına sorduğumda ben bu zamana kadar normal maaşdan fazla para almışım ve bu farkı ocak ayı ve tam emin değilim ama şubat ayında kesinti olarak yansıtacaklarmış, ayriyetten ben ve kordinatör hocam en başda maaşın ne kadar olacağını söylemiştik, ben bilerek fazla yatırdıklarını düşünüyordum. Öğretmenime danışdığımda staj yeri değişikliği yaparsam farkı benden isteyebileceklerini söyledi.
staj maaşı 5100 tl diye biliyorum 2025le beraber 6'yı buldu bunlar sana aylık kaç para yatırılıyorlardı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
staj maaşı 5100 tl diye biliyorum 2025le beraber 6'yı buldu bunlar sana aylık kaç para yatırılıyorlardı ?
8500
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka yerlerde staj yapan bazı arkadaşlarımda fazla alınca ben normal karşılamıştım

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
8500

Başka yerlerde staj yapan bazı arkadaşlarımda fazla alınca ben normal karşılamıştım
O parayı üstüne vermek olayı tamamen iş yerine bağlı Onların sorumluluğu olan rakam şuan 6.631 TL bunun altında ödeme yapamazlar.
5100 TL'iken sana 8500 tl yatırmışlar yani 3.400 tl fazladan yatırmışlar.Gelen zamdan dolayı kısmış olabilirler bir kısmını devlet ödediği için.

İş yeri değiştirirsen O adamlar senden parayı geri alamazlar.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan
Yani kesinti yapma hakları yok değilmi

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yani kesinti yapma hakları yok değilmi
Benim bildiğim Okula ve iş yerine sözleşme veriyorsun doğru muyum ? Maaş kısmı vardır çok yüksek ihtimalle ne yazdılar oraya.
6.631 TL ödemek zorunda.Üstüne eklenen para iş yeriyle senin aranda kalıyor devlet karışamıyor.
İş yeri değiştirirsen aradaki farkı senden istiyemezler.Özellike Sözleşmeye o rakamı yazdıysalar hiç istiyemezler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan
Benim bildiğim Okula ve iş yerine sözleşme veriyorsun doğru muyum ? Maaş kısmı vardır çok yüksek ihtimalle ne yazdılar oraya.
6.631 TL ödemek zorunda.Üstüne eklenen para iş yeriyle senin aranda kalıyor devlet karışamıyor.
İş yeri değiştirirsen aradaki farkı senden istiyemezler.Özellike Sözleşmeye o rakamı yazdıysalar hiç istiyemezler.
Sözleşmede 5100 yazıyor

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan
Kordinatör hocamla konuştum, idare et felan dedi sorumsuzluk onların dedim, iyi o zaman kendin konuşursun dedi

Top Bottom