İş yerimde argo konuşmalar

Reaksiyon skoru
38
Bu durumdan rahatsızım çok iş yeri burası herkes saygılı olmak zorunda iş yerinde küfürler argo konuşmalar belden aşağı şakalar kamuda çalışıyoruz kimse bir şey demiyor kaç
Kere söyledim banada edildi ben tavrımı alıp üstüme söyledim şefler yönetim bir şey demiyorlar bu konuda

Bu durumdan rahatsızım çok iş yeri burası herkes saygılı olmak zorunda iş yerinde küfürler argo konuşmalar belden aşağı şakalar kamuda çalışıyoruz kimse bir şey demiyor kaç
Kere söyledim banada edildi ben tavrımı alıp üstüme söyledim şefler yönetim bir şey demiyorlar bu konuda

Biz ne yapalım kardeşim? Sen tavrını koymuşsun sallayan olmamış, yapacak bir şey yok.

Bir tek sizin orada öyle değil ki. Barbar bir toplumdayız sonuçta. Heriflerin konuşabileceği konular sınırlı, bazıları hiç konuşamıyor. Dağınık bir şeyler söylüyor, sen onları bir araya getirip mantıklı bir cümle üretmeye çalışıyorsun.

hard kurumsal değilse alış.

kanka senin gibi sınırları olan bir üst olmadıkça onlar daha da konuşur , üstüne söylesende oda ancak yakalarsa uyarabilir ama onun dışında kimse senin uyarını sallamaz . Ya iş arkadaşlarını seçebiliyorsan istediğin gruba kayacaksın ya da katlanacaksın

Kral iş hayatındasin müdürlerle, muhendislerle takilmayacaksan her yerde küfür var, alis buna. Ayrica kaçıncı konun bu ayrılmalisin sana zor geliyorsa.

Şahsına yönelik bir şey yoksa sen işine bak işini yap evine git seni bağlayan bişey yok nasıl konuşuyorlarsa konuşsunlar sen dahil olmayıver

sana hakaret etmedıklerı surece bırsey yapamassın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,176,296
Üyeler
186,731
Son üye
Bouncex
Geri