Neler Yeni

Isı Transferi Dersinden anlayan var mı acil yardım gerekli

BeratColak5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Berat-Çolak
Üniversitede ısı transferi dersini tek çift sınavı ile alacağım fakat çıkmış soruları çözemiyorum yardımcı olabilecek var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Arda
Bölüm ne?

Ben de alternatif enerji kaynakları teknolojisi okudum, bizde de o ders vardı 😄

BeratColak5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Berat-Çolak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bölüm ne?

Makine mühendisliği
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bölüm ne?

Hocamız biraz sinir bir tip eski finaller gibi olur dedi tek çift için ama eski finallerde kalem oynatamadım kaç gündür ısı transferi çalışıyorum YT üzerinden

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Arda
Makine mühendisliği
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocamız biraz sinir bir tip eski finaller gibi olur dedi tek çift için ama eski finallerde kalem oynatamadım kaç gündür ısı transferi çalışıyorum YT üzerinden
Benim okuduğum bölümle hiçbir ilgi alakam yoktu. Şans eseri o bölüm geldiği için okudum. Şimdi derslere dair hiçbir şey hatırlamıyorum.

1 kere yaz okuluna kaldım. 1 dersten tek ders sınavına girdim. O sınavdan kalsam okulum uzuyordu. Akışına bıraktım, fazla kasmadım. Bir şekilde bitirdim.

Ama hep bir uğraş vardı bende. Eski final sorularını bulmaya çalış, hocanın çıkar dediği notları veya soruları elde etmeye bak.

Hiçbir şey bilmiyosan youtube dan çalışmayla olmaz. Bir şekilde kısa yolunu bulmaya bak.

Tabi bu dediklerimi yapmak senin bölüm için daha zor olabilir. Benim bölüm Ankara üniversitesinde 2 yıllık pek de önemli olmayan bir bölüm.

Top Bottom