Kaan yılmaz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 212
Arkadaşlar corsair spec delta kasam var ısınıyor yaşadığım memleketten dolayı yan camı açık oynasam sorun olurmu.
Açık oynarsan daha iyi olur ama çok toz alır. Temizlerim dersen olur.Arkadaşlar corsair spec delta kasam var ısınıyor yaşadığım memleketten dolayı yan camı açık oynasam sorun olurmu.
Onunda acılık var kasanın delik delikBir sorun olmaz fakat atıyorum parçaların 1 ayda tozlnıyorsa açık bıraktığında 2-3 haftada tozlanır bide kasanın önü cam mı hava alabiliyor mu ?
Mesh demek istiyorsun galibaOnunda acılık var kasanın delik delik
Arkadaşlar corsair spec delta kasam var ısınıyor yaşadığım memleketten dolayı yan camı açık oynasam sorun olurmu.
Yan kapağı aç sorun olmazMesh demek istiyorsun galiba
Açmiyim o zaman sen nasıl temizliyorsun kasayı belli bir video felan varmı ?Aynı kasa bendede var önde biri büyük biri küçük 2 parça mesh ve 3 tane RGB fan var "toz filtresi yok" arka tarafta da 1 adet egzoz fan bulunmakta. Kasa zaten pöfür pöfür hava alıyor sen yan tarafı açarsanda eğer en az 5-6 derece gözle görülür bi fark olacaktır ama arkadaşında dediği gibi zaten çok toz tutan bir kasa birde yan tarafı açarsan iyice tozlanır.
Yok. Açıyorum yan kapağı tozlanan yerleri "kasanın kendi bölümlerini" nemli bezle siliyorum , parçaları falanda kuru bezle üstünden geçiyorum.Açmiyim o zaman sen nasıl temizliyorsun kasayı belli bir video felan varmı ?