Isınan kasa için çözüm

Kaan yılmaz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
212
Arkadaşlar corsair spec delta kasam var ısınıyor yaşadığım memleketten dolayı yan camı açık oynasam sorun olurmu.

Bir sorun olmaz fakat atıyorum parçaların 1 ayda tozlnıyorsa açık bıraktığında 2-3 haftada tozlanır bide kasanın önü cam mı hava alabiliyor mu ?

Arkadaşlar corsair spec delta kasam var ısınıyor yaşadığım memleketten dolayı yan camı açık oynasam sorun olurmu.

Aynı kasa bendede var önde biri büyük biri küçük 2 parça mesh ve 3 tane rgb fan var "toz filtresi yok" arka tarafta da 1 adet egzoz fan bulunmakta. Kasa zaten pöfür pöfür hava alıyor sen yan tarafı açarsanda eğer en az 5-6 derece gözle görülür bi fark olacaktır ama arkadaşında dediği gibi zaten çok toz tutan bir kasa birde yan tarafı açarsan iyice tozlanır.

Aynı kasa bendede var önde biri büyük biri küçük 2 parça mesh ve 3 tane RGB fan var "toz filtresi yok" arka tarafta da 1 adet egzoz fan bulunmakta. Kasa zaten pöfür pöfür hava alıyor sen yan tarafı açarsanda eğer en az 5-6 derece gözle görülür bi fark olacaktır ama arkadaşında dediği gibi zaten çok toz tutan bir kasa birde yan tarafı açarsan iyice tozlanır.
Açmiyim o zaman sen nasıl temizliyorsun kasayı belli bir video felan varmı ?

Açmiyim o zaman sen nasıl temizliyorsun kasayı belli bir video felan varmı ?
Yok. Açıyorum yan kapağı tozlanan yerleri "kasanın kendi bölümlerini" nemli bezle siliyorum , parçaları falanda kuru bezle üstünden geçiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,811
Üyeler
189,163
Son üye
ApeiroN_
Geri