Neler Yeni

Yardım ısınma problemi monster abra a5

halitxx19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Halit Sarıyüce
İşlemci sıcaklığının aşırı artmasından arada valorant oynarken fps düşüşü yaşadım baktım 98-99 derecelere dayanmış bende termal macunu yeniledim. fakat 1 oyun atttım fps düşüklüğü yaşamadım ama core tempten baktığımda yine 90 derecelerin üstünde seyrediyordu. termal macunu önceden çok çektiğim için defalarca da kontrol ettim hata yapmamışımdır diye düşünmekteyim ayrıyeten belirtiyim. boştayken bile 70 derecelerde olan sıcaklık şuan 51 derece bomboş iken. donanımsal bir sorun mu var acaba sizlerin bilgilerinden yararlanmak isterim dostlarım.

Gece_alp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Alper Ceran
kral ortam sıcaklığı (odanın sıcaklığı) 15/25 arası gidip geliyor mu yani ortam sıcak mı bu 1 2.si içini açtım demişsin içi ne kadar tozluydu tozdan kirden kaynaklı oksijen alamayıp ısınabilir

NespaY

80+ Silver
İşlemci sıcaklığının aşırı artmasından arada valorant oynarken fps düşüşü yaşadım baktım 98-99 derecelere dayanmış bende termal macunu yeniledim. fakat 1 oyun atttım fps düşüklüğü yaşamadım ama core tempten baktığımda yine 90 derecelerin üstünde seyrediyordu. termal macunu önceden çok çektiğim için defalarca da kontrol ettim hata yapmamışımdır diye düşünmekteyim ayrıyeten belirtiyim. boştayken bile 70 derecelerde olan sıcaklık şuan 51 derece bomboş iken. donanımsal bir sorun mu var acaba sizlerin bilgilerinden yararlanmak isterim dostlarım.
Eğer bakımını yaptıysan tek çare Monster teknik servisine danışman.

halitxx19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Halit Sarıyüce
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kral ortam sıcaklığı (odanın sıcaklığı) 15/25 arası gidip geliyor mu yani ortam sıcak mı bu 1 2.si içini açtım demişsin içi ne kadar tozluydu tozdan kirden kaynaklı oksijen alamayıp ısınabilir
kralımm tozunu falan hallettim bayağı tozlanmış güzel bir temizlik yaptım. ortam sıcaklı 15/25 arasında rahat gidip geliyordur. ankaradayım sıcak buralar :)))
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer bakımını yaptıysan tek çare Monster teknik servisine danışman.
5 ay önce bakımını yaptırmıştım monsterda bugün açtım ama hiç güzel sürmemişler zaten şuan bir sorun yok oyunda ama 90+ çıkması beni korkuttu.

Top Bottom