Hocam lenovo log 15 aix al işine bak dua edersinMerhaba basliktaki gibi asus tuf ryzen7 7735hs 4050 modeli alınır mı ısınma sorunu varmis fakat 35w limit koyarak sorun ortadan kalkiyormus bu cihaz uzun süre goturur mu ?
Lenovo intel versiyonu sıkıntılıymış battery drain varmış amd versiyonunda fazla yokmuş.Hocam lenovo log 15 aix al işine bak dua edersin
Hocam bizim arkadaşta var hatta denedim bişe yoktu yaniLenovo intel versiyonu sıkıntılıymış battery drain varmış amd versiyonunda fazla yokmuş.
agır oyunlarda çıkıyor sıkıntı servis adaptör verse lenovoyu alırdım asusun sorunu daha kolay cozuluyor gibiHocam bizim arkadaşta var hatta denedim bişe yoktu yani
Hocam ben dying light 2 her şey yüksekte oynadım ama sen bilirsin bu özelliklere bedavaagır oyunlarda çıkıyor sıkıntı servis adaptör verse lenovoyu alırdım asusun sorunu daha kolay cozuluyor gibi
Sogutucu var elimde eski pc den kalma gene cok etkisi olmuyor galibaAltına soğutucu almak varken neden sınırlayasınki ?
Kaliteli alüminyum yüksek hava üfleme kapasiteli bir soğutucu alarak çözebilirsin. Laptoplarda ısınmayan model yok hurafe onlar ben daha denk gelmedim. Yüksek cfm alüminyum bir soğutucu al bak keyfine 90 geçmiyorsa devam amd sıcak sever zaten.Sogutucu var elimde eski pc den kalma gene cok etkisi olmuyor galiba
dahili ekran karti yok almayin sakin
4050 modelinde adaptor dayanmıyor bunda daha sıkıntı olmaz mı