Neler Yeni

Isınmayan bilgisayarda FPS drop sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre ÇAMLICA
Arkadaşlar öncelikle merhaba. 2021 Eylül ayında Gigabyte Aorus 15G KC modelini aldım. Birkaç gün öncesine kadar memnundum lakin birkaç gün önce fanlardan sesler gelmeye başladı dedim mili gevşemiştir garantiye gönderirim hallederler dedim zaten bu hafta göndericem ama dün bence bundan daha büyük bir sorun ile karşılaştım şimdi şöyle anlatayım ekran kartım rtx 3060 laptop GPU neredeyse her şeyi kaldırabilecek bir kart ve işlemci İ7 10870H modeli 16 GB ram sdd vs. var. Asıl sorunumu söylüyorum;

Oyunlarda bilgisayarım ısınmamasına rağmen fps dropları yemeye başladım arkaplandaki uygulamalara baktım sorun yok CS GO gibi bir oyunda rahat 300 leri görebilmem gerekirken birden 100 lere düşüp geri çıkıyor ve işlemci sıcaklığı Maximum 75-80 derecelerde geziyor ekran kartı sıcaklığı da en fazla 65 derecelerde ve hiçbir şekilde geçmiyor sanki limit varmış gibi bir türlü çözümünü bulamadım fanlardan olabilir mi diye düşünüyorum çünkü rpm hızları biraz yavaşladı 5500 civarı olması gerekirken 5000 lerde dönüyor ama MSI afterburner programı ile oyunda bakıyorum işlemci 85 dereceyi geçmiyor bile yani son çare olarak buraya yazmaya karar verdim garantiye gönderirken bu olayı da anlatacağım lütfen yardım edin.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam güç modu olarak nihai performans modunda mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kasım Durmaz
Kardesım aynı sorun bendede vardı 50 tane yerde form açtım ama çaresi yok garantiye yolladım psu danda olur diyolar yeni öğrendim bilgin olsun

Top Bottom