Neler Yeni

Çözüldü✓ ISINMAYAN KRONİK SORUNSUZ LAPTOP ÖNERİSİ

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
Bütçe
14000
https://www.akakce.com/laptop-noteb...-bilgisayar-82k200k3tx-fiyati,1536299563.html

Düşük bütçede düşündüğüm model bu .

Eğer çıkabilirsemde bunu almayı planlıyorum daha iyi önerisi olan varsa alabilirim testlerini incelediğimde ikisininde serin modeller olduğunu gördüm .
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.akakce.com/laptop-noteb...-bilgisayar-82k200k3tx-fiyati,1536299563.html

Eğer çıkabilirsemde bunu almayı planlıyorum daha iyi önerisi olan varsa alabilirim testlerini incelediğimde ikisininde serin modeller olduğunu gördüm .

MSI BRAVO 15 B5DD-208XTR Ryzen 5 5600H 8 GB 512 GB SSD RX5500M 15.6" Full HD Notebook​

Ek olarak düşündüğüm model bu 3050 ti / 5500 m de hangisini tercih etmeliyim nedenleri ile belirtirseniz sevinirim .

TİTAN.

80+ Platinum

MSI BRAVO 15 B5DD-208XTR Ryzen 5 5600H 8 GB 512 GB SSD RX5500M 15.6" Full HD Notebook​

Ek olarak düşündüğüm model bu 3050 ti / 5500 m de hangisini tercih etmeliyim nedenleri ile belirtirseniz sevinirim .
Abdullah Abinin paylaştığı dell marka olanı alabilirdin mükemmel bir bilgisyar fiyatına göre

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abdullah Abinin paylaştığı dell marka olanı alabilirdin mükemmel bir bilgisyar fiyatına göre
Fiyatına göre güzel fakat gerek yok hocam fazla ısınıyor sağol önerin için onlara baktım .

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Her model ısınır. Eğer ısınmasın diyorsan altına soğutucu koyup öyle kullanacaksın. Başka yolu yok.

TİTAN.

80+ Platinum
Fiyatına göre güzel fakat gerek yok hocam fazla ısınıyor sağol önerin için onlara baktım .
Hocam Dell Abdullah Abinin söylediğine göre ısınması en az olan bilgidayarlardan ve kalite anlamında 1.Dell 2.MSi 3.Lenovo gelir diye biliyorum

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz

12 aya kadar 0 faiz taksit yapılabiliyor ısınma sorunları var mı bilmiyorum ama görünce atmak istedim

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
Her model ısınır. Eğer ısınmasın diyorsan altına soğutucu koyup öyle kullanacaksın. Başka yolu yok.
Acer Nitro serisi ısınmıyor..

Bu model güzel bir tercih olacaktır. +8 GB RAM eklemeyi unutmayın.

Bütçenizi arttırabilirseniz bu modeli tercih etmeniz daha iyi olabilir.

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bilgi yanlış hocam monster açılışta 90 ile başlarken oyuna i7 11. nesiller i5 11. nesil lenovonun bazı modelleri ve belli modeller 65 ile oyuna başlayıp maximum gördükleri sıcaklık 80 hepsi ısınıyor fakat kısmen daha az ısınan daha uzun ömürlü cihazlar var 80 derecelerde bu segment bilgisayarlar için normal diyebileceğimiz bir seviye artık çok fazla güç tükettikleri için mecburi bir soğutucu atılır dahada düşer ama ben 95 derece bir laptopu sıfır alıpta soğutamam .

Acer Nitro serisi ısınmıyor..

Bu model güzel bir tercih olacaktır. +8 GB RAM eklemeyi unutmayın.

Bütçenizi arttırabilirseniz bu modeli tercih etmeniz daha iyi olabilir.
Teşekkür ederim hocam fiyatıda iyi duruyor donanıma bakınca şahsi görüşüm. :)

12 aya kadar 0 faiz taksit yapılabiliyor ısınma sorunları var mı bilmiyorum ama görünce atmak istedim
Teşekkür ederim hocam 16 17 bin artık beni aşıyor acer düşünmüyorum ek olarak tasarımı ve malzeme kalitesini beğenmiyorum .

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
Bu bilgi yanlış hocam monster açılışta 90 ile başlarken oyuna i7 11. nesiller i5 11. nesil lenovonun bazı modelleri ve belli modeller 65 ile oyuna başlayıp maximum gördükleri sıcaklık 80 hepsi ısınıyor fakat kısmen daha az ısınan daha uzun ömürlü cihazlar var 80 derecelerde bu segment bilgisayarlar için normal diyebileceğimiz bir seviye artık çok fazla güç tükettikleri için mecburi bir soğutucu atılır dahada düşer ama ben 95 derece bir laptopu sıfır alıpta soğutamam .

Teşekkür ederim hocam fiyatıda iyi duruyor donanıma bakınca şahsi görüşüm. :)
Ekran kartı piyasadaki en güçlü mobil RTX 3060 değil ancak RTX 3050 Ti'dan oldukça güçlü. Üstüne birçok modelde olan ısınma sorunu bu modelde yok. :)

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
Ekran kartı piyasadaki en güçlü mobil RTX 3060 değil ancak RTX 3050 Ti'dan oldukça güçlü. Üstüne birçok modelde olan ısınma sorunu bu modelde yok. :)
Doğrudur bir kaç modelin çok serin olduğunu okumuştum forumda buda onlardan olsa gerek sağolun hem bütçemi aşıyor hem acer düşünmüyorum . :)

12 binlik olan çok daha serin tabi performansıda ona göre 2022 de alınır mı? sizce birde daha düşük bütçede giriş seviye 5300m li model 1650 lenovoyla nasıldır hangisi daha performanslı olur alınır mı? sizce ?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
Doğrudur bir kaç modelin çok serin olduğunu okumuştum forumda buda onlardan olsa gerek sağolun hem bütçemi aşıyor hem acer düşünmüyorum . :)

12 binlik olan çok daha serin tabi performansıda ona göre 2022 de alınır mı? sizce birde daha düşük bütçede giriş seviye 5300m li model 1650 lenovoyla nasıldır hangisi daha performanslı olur alınır mı? sizce ?
Bu Laptop bana göre sadece para israfıdır. Donanımları gerçekten güçlü değil. Sadece basit oyunları akıcı şekilde oynatır.

Bu Laptop bana göre sadece para israfıdır. Donanımları gerçekten güçlü değil. Sadece basit oyunları akıcı şekilde oynatır.

Düşük bütçede bu tercih edilebilir. En azından işlemcisi gerçekten güçlü.

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
Sanırsam haklısınız birkaç videosuna denk geldim bayağı kötüymüş
bu model hakkında fikriniz varmı acaba yine aynı yakın bütçede .

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
Sanırsam haklısınız birkaç videosuna denk geldim bayağı kötüymüş
bu model hakkında fikriniz varmı acaba yine aynı yakın bütçede .
1500 TL farka ekran kartı daha iyi seviyeye geliyor. Eğer bütçeniz varsa ve AMD ekran kartlarına karşı önyargınız yoksa bu model de gayet alınabilir seviyede.

Top Bottom