Neler Yeni

İskambil destesi kutusundan ekran kartı desteği olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Toprak
Selamlar. Bugün fanları full hızda çalıştırayım dedim bir de ne göreyim :D kasanın yanına yaklaştırdığımda cızırtı var kablolara baktım ona baktım buna baktım yok. Sonra kartı biraz yukarı yaptım cızırtı gidiyor. meğerse anakartın PCI-e girişi büyük ihtimal kart aşağı doğru oldukça o ses çıkıyor. Bende zarar gelmesin diye şimdilik iskambil destesinin kutusunu koydum. Yanma gibi bir durum olmaz değil mi? Ekran kartım Zotac olduğu için altı şekilli şukullu, dümdüz değil. Oraya adamakıllı iskambil destesi tam oturdu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cezmi İrvül
Sorun olacağını zannetmiyorum ama
Envamterden
-1 İskambil kağıdı
Olmuş bi tık

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cezmi İrvül
maalesef :D birde pratik için en çok kullandığımı koymak zorunda kaldım. boyut olarak o uydu.
Şahsen öyle bir durumda kağıdı iskambil kağıdına göre kes katman halinde üst üste koy binebi bir kart oluşturman hem o kartı hem ekran kartını kurtarır
Öyle birşeyim olsa benim oraya koyabilceüim bir iskambil kağıdım yok (özel olarak hollandadan getirilen bir desteyi bu amaçla kullandığımı öğrenselerdi muhtemelen hollandalılar beni ezer geçerdi atlarıyla)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şahsen öyle bir durumda kağıdı iskambil kağıdına göre kes katman halinde üst üste koy binebi bir kart oluşturman hem o kartı hem ekran kartını kurtarır
Öyle birşeyim olsa benim oraya koyabilceüim bir iskambil kağıdım yok (özel olarak hollandadan getirilen bir desteyi bu amaçla kullandığımı öğrenselerdi muhtemelen hollandalılar beni ezer geçerdi atlarıyla)
😀

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yunus Emre Arslan
Selamlar. Bugün fanları full hızda çalıştırayım dedim bir de ne göreyim :D kasanın yanına yaklaştırdığımda cızırtı var kablolara baktım ona baktım buna baktım yok. Sonra kartı biraz yukarı yaptım cızırtı gidiyor. meğerse anakartın PCI-e girişi büyük ihtimal kart aşağı doğru oldukça o ses çıkıyor. Bende zarar gelmesin diye şimdilik iskambil destesinin kutusunu koydum. Yanma gibi bir durum olmaz değil mi? Ekran kartım Zotac olduğu için altı şekilli şukullu, dümdüz değil. Oraya adamakıllı iskambil destesi tam oturdu.
hocam sağlam durursa neden olmasın bende termal macunun boş şırıngasını kullanmıştım :D

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Yiğit
olur hocam ama 3d baskı ile ölçülerine uygun bir aparat koyabilirsiniz oraya

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Toprak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1737055957447.jpeg
son durum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki bu yükte iken gelen cızırtı sesi şuana kadar zarar vermiş midir anakartıma veyahut ekran kartıma ?

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,445
İsim
Kürşat

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,780