Neler Yeni

İslam dinine küçük yaşta nefret öğretiliyor

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
bU YasHTaKİ bi ChoCuq iRaDİ kAraR vEreMeSs bU bAsKHıDır
He anam he!
Kemalizm ideolojisinin çocuklara verilme şekline bakın bu ne ya? Biri bana bunu açıklasın.
secde_1559.jpg

Sonra bu ne? Tersi olsa sosyal medya ayağa kalkmıştı. çOcuğlara dİN mi zoRLuğyonuz?
Benim dinime karşı çocuğumu niye kışkırtıyorsun? Bir de bu sadece bir örnek.
İnSAn HaqLari. Zort!

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
He anam he!
Kemalizm ideolojisinin çocuklara verilme şekline bakın bu ne ya? Biri bana bunu açıklasın.
Alıntıyı görüntüle

Sonra bu ne? Tersi olsa sosyal medya ayağa kalkmıştı. çOcuğlara dİN mi zoRLuğyonuz? Benim dinime karşı çocuğumu niye kışkırtıyorsun? Bir de bu sadece bir örnek.
İnSAn HaqLari. Zort!

Sen neyin peşindesin.

Cruyff and Messi

80+ Bronze
https://tr.wikipedia.org/wiki/Ensar_Vakfı_tecavüz_skandalı https://www.evrensel.net/haber/371491/cemaat-yurdunda-11-yasindaki-cocuga-cinsel-istismar-iddiasi

Son düzenleme:

Besim Tibuk

80+ Gold
3 yaşındaki çocuğa İslam öğretilmelidir.
Lakin sadece doğruluk, dürüstlük vb. yanları. Kısacası iyi bir insan olma yanı öğretilmeli.

Kemalizm ile din alakasını sadece basit bir öğretmene/gösteriye bakarak çözmeniz ayrı komik :S

Son düzenleme:

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Average akp fan

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://tr.wikipedia.org/wiki/Ensar_Vakfı_tecavüz_skandalı https://www.evrensel.net/haber/371491/cemaat-yurdunda-11-yasindaki-cocuga-cinsel-istismar-iddiasi
Dünya'da tecavüz eden var o zaman benim tecavüzüm masum. Oke!
3 yaşındaki çocuğa İslam öğretilmelidir.
Lakin sadece doğruluk, dürüstlük vb. yanları. Kısacası iyi bir insan olmak öğretilmeli.

Kemalizm ile din alakasını sadece basit bir öğretmene/gösteriye bakarak çözmeniz ayrı komik :S
Susma hakkımı kullanmak istiyorum.

Avolay

80+ Gold
Caner ne kadar daha rezil edebilirsin kendini?
Yeter sal artık.

Fatkör

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Fatih Köroğlu
He anam he!
Alıntıyı görüntüle

Sonra bu ne? Tersi olsa sosyal medya ayağa kalkmıştı. çOcuğlara dİN mi zoRLuğyonuz? Benim dinime karşı çocuğumu niye kışkırtıyorsun? Bir de bu sadece bir örnek.
İnSAn HaqLari. Zort!

Dostum şunu anla artık herkes müslüman değil ama bu vatanda doğan her çocuk Atatürkü öğrenecek çünkü onun gülebilmesi rahatça yaşayabilmesi Atatürk ve silah arkadaşlarının mücadelesi sayesinde oldu şuan afganistan gibi değilsek bu Atatürk sayesindedir.

Böyle diyenlerin hepsi böyle atatürke tapmıyor onu seviyorlar sadece o kadar bu ülkede herkes müslüman olmak zorunda değil ama herkes atatürkü sevmek saygı duymak zorunda

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Kamâlizm bir din değildir. Atatürkçü milliyetçiliğin adıdır. İdeolojiyi düzgün yansıtmayan çürük yumurtalara bakıp tümüne yafta vurulması akıl dışı. Kendine her kamâlist diyen Atatürk'ü put bellemiyor. Put belleyen yahut neredeyse putlaştıracak kadar abartılı seven radikal bir kesim de var tabii ki. Lakin bunlar bir elin parmağını geçmez. IŞİD'e bakıp, İslam budur deyip, bu kişiler üzerinden İslam'a saldıranlardan ne farkın kalıyor yazdıklarınla? Çocuklara yaptırılana ise asla doğru değil. Laiklik, saygı diye yumuşatılacak bir şey de değil. Resmen Atatürk heykeline secde ettiriyorlar, akli melekeleri tam yerine gelmemiş bu çocuklara bunu yaptıranlar işleme tabi tutulmalı. Senin yapman gereken de olayı eleştirmek olmalı. Olay üzerinden kamâlizme sallamak değil. Farklı bir araştırma ister o.

Top Bottom