Neler Yeni

İslam dinine küçük yaşta nefret öğretiliyor

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26

Doğuhan

80+ Silver
Birazcık haklısınız ama bunun Atatürk ile alakası yok Atatürk bana tapın demiyor hem çakma Müslümanlarda ne çocuk istismarları yapıyor

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
@Alexa sadece şunu yazıp linki ve fotoyu bıraksaydın cevaplar böyle olmayacaktı :/
Aksini söylemedim. Twitter gönderisindeki videoyu kullandım.
Sadece yumuşak bir dille değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birazcık haklısınız ama bunun Atatürk ile alakası yok Atatürk bana tapın demiyor hem çakma mü
Hamurun ne olduğu değil artık kim nasıl yoğuruyor o önemli.
Zaten din değil ideoloji dedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Kemalizm ideolojidir. Çocukların islamı öğrenmesi gerekmez aileye kalır bu ama Atatürk'ü öğrenmeleri gerekir çünkü senin rahatça yaşaman onlar sayesinde. Aynı zamanda ordaki çocuklar şehitleri temsil ediyor o gösteride. İslam vakıflarında yapılan tecavüzlerde var o zaman bütün müslümanlar tecavüzcü. Fikrin çok saçma kendini rezil ediyorsun.

TamerKs

80+ Silver
Tamam video ve fotoğraflarda yapılan davranışlar oldukça yanlış, kabul edin. Bunu kabul etmek Atatürke hakaret sayılmaz. Gereksiz ön yargınız var.

Avolay

80+ Gold
Tamam video ve fotoğraflarda yapılan davranışlar oldukça yanlış, kabul edin. Bunu kabul etmek Atatürke hakaret sayılmaz. Gereksiz ön yargınız var.
Tamer, Caner'e karşı "gereksiz" hoşgörünün nedeni nedir?
Sorun fotoğraf ve video üzerinden bir Atatürkçülüğe laf atması, tüm Atatürkçüler bu eklerdeki davranışları yapıyor gibi davranması.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
bU YasHTaKİ bi ChoCuq iRaDİ kAraR vEreMeSs bU bAsKHıDır
He anam he!
Kemalizm ideolojisinin çocuklara verilme şekline bakın bu ne ya? Biri bana bunu açıklasın.
Alıntıyı görüntüle

Sonra bu ne? Tersi olsa sosyal medya ayağa kalkmıştı. çOcuğlara dİN mi zoRLuğyonuz? Benim dinime karşı çocuğumu niye kışkırtıyorsun? Bir de bu sadece bir örnek.
İnSAn HaqLari. Zort!

sen ne saçmalıyon ?

Top Bottom