Y Yseyrek 80+ Bronze Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 518 Dahası Reaksiyon skoru 164 İsim Yasin Seyrekoğlu 13 Ekim 2024 #1 Bilgisayarı çalıştırdığımda aşırı kasıyordu bı baktım işlemci yüzde yüz çalışıyor birkaç kere reset attım düzelmedi çözümü varmıdır
Bilgisayarı çalıştırdığımda aşırı kasıyordu bı baktım işlemci yüzde yüz çalışıyor birkaç kere reset attım düzelmedi çözümü varmıdır
-Annatar- 80+ Silver Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 4,817 Dahası Reaksiyon skoru 2,340 Yaş 40 İsim Barış İlgilendiği Kategoriler Oyunlar, ekran kartı, işlemci Steam https://steamcommunity.com/profiles/76561198797618920/ 13 Ekim 2024 #2 Görev yöneticisinden neyin işlemci kullandığına bak. Sorunu çözemezsen son çare olarak format atabilirsin.
Görev yöneticisinden neyin işlemci kullandığına bak. Sorunu çözemezsen son çare olarak format atabilirsin.
Y Yseyrek 80+ Bronze Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 518 Dahası Reaksiyon skoru 164 İsim Yasin Seyrekoğlu 13 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 -Annatar- yazmış: Görev yöneticisinden neyin işlemci kullandığına bak. Sorunu çözemezsen son çare olarak format atabilirsin Devamı için tıklayın... nvdia gösteriyor hocam anakarttanda arıza ışığı yanıyor ekran kartını çıkar tak yaptım yine aynı
-Annatar- yazmış: Görev yöneticisinden neyin işlemci kullandığına bak. Sorunu çözemezsen son çare olarak format atabilirsin Devamı için tıklayın... nvdia gösteriyor hocam anakarttanda arıza ışığı yanıyor ekran kartını çıkar tak yaptım yine aynı