ikinci el 2200G alcam zaten sıfırı yok2.el alıyorsan. Pinlerine dikkat etmen lazım.
anakartım A320 apu kullancam 2200Gdarboğaz= ekran kartı seçimi ve anakart
ram aldım kargom geldi daha yeni team t force vulcan 8gbİşlemciyle anakart uyumuna bakacaksın A320 anakart olur. Apu kullanacaksan sorun yok birde ramlerin DDR4 olacak.
kanka furmark testinden anlıyor musun satıcıdan istedim attı2.el alıyorsan. Pinlerine dikkat etmen lazım.
Furmark ekran karti için. Cinebench veya aida64 testi yaptirman lazım. Ama bende çok bilmiyorum değerlendirme işini.ram aldım kargom geldi daha yeni team t force vulcan 8gb
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka furmark testinden anlıyor musun satıcıdan istedim attı
Ya o furmark testini de 2 hafta önce yapmış işlemci de şuan herhangibir sisteme takılı değil kendisi ryzen 9 aldığı için satıyormuşFurmark ekran karti için. Cinebench veya aida64 testi yaptirman lazım. Ama bende çok bilmiyorum değerlendirme işini.
Gerçi alacağın işlemci apu idi . Yinede sen cinebech işte.
Kısa süreliğine 8 GB ile idare edicem 2 aya filan 8 GB daha alcamİşlemci alırken genelde Prime95 gibi yük bindiren programda 10-15 dk stres altında kaldıktan sonra sıcaklık ve bir hata verip vermediğine bakarım. Pinlerde sağlam ise hayırlı olsun.
Ram konusunda apudan iyi performans bekliyorsanız kesinlikle dual ram yapmak zorundasınız. Tek kanal 8GB vs performans olarak çok düşük kalacaktır. Bizzat 5600G ile denedim.
8GB ile çok düşük verim alırsın, çift kanal 16 GB ile çok ciddi fps farkı alırsın haberin olsun.ram aldım kargom geldi daha yeni team t force vulcan 8gb
kanka furmark testinden anlıyor musun satıcıdan istedim attı