Neler Yeni

İşlemci AMD'mi - İntel'mi, Ekran Kartı AMD'mi NVIDIA'mı olmalı ve neden?

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Metin Kardaş
Bütçe
28300
Arkadaşlar selamlar. 28.300 TL bütçem var, eski sistemi sattım ve eski sisetmimde i7 7700 ve Gtx1060 vardı fakat şimdi ki bütçem iyi bir bütçe ve yeni sistem toplamak istiyorum. Bu fiyatın içersiinde monitör de var yani monitör dahil sistem toplamak istiyorum. Fakat güncel olarak AMD işlemcimi, INTEL işlemcimi ve AMD ekran kartı mı, NVIDIA ekran kartı mı olmalı bunu bilmiyorum karar veremiyorum.

Bilgisayarda öncelik olarak video kayıtları alacağım ve oyun oynayacağım. Yani kayıt + render ile işim olacak ve oyun da oynayacağım. Bunların yanı sıra zaman zaman grafik tasarım programları ve analiz programları kullanacağım.

Sizlerden yardım bekliyorum, detaylı videolar izledim ama kafam çok almadı ne tercih etmeliyim neden onu tercih etmeliyim... Şimdiden çok teşekkürler.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar selamlar. 28.300 TL bütçem var, eski sistemi sattım ve eski sisetmimde i7 7700 ve Gtx1060 vardı fakat şimdi ki bütçem iyi bir bütçe ve yeni sistem toplamak istiyorum. Bu fiyatın içersiinde monitör de var yani monitör dahil sistem toplamak istiyorum. Fakat güncel olarak AMD işlemcimi, INTEL işlemcimi ve AMD ekran kartı mı, NVIDIA ekran kartı mı olmalı bunu bilmiyorum karar veremiyorum.

Bilgisayarda öncelik olarak video kayıtları alacağım ve oyun oynayacağım. Yani kayıt + render ile işim olacak ve oyun da oynayacağım. Bunların yanı sıra zaman zaman grafik tasarım programları ve analiz programları kullanacağım.

Sizlerden yardım bekliyorum, detaylı videolar izledim ama kafam çok almadı ne tercih etmeliyim neden onu tercih etmeliyim... Şimdiden çok teşekkürler.
Render ise NVIDIA Cuda çekirdekleri var baya yardımcı oluyor

İşlemci olarak AMD
Ekran Kartı olarak NVIDIA

QRuder

80+ Silver

AMD işlemci ve NVİDİA ekran kartı güzel olur bütçeniz var ,bütçe olmasaydı AMD kart alabilirdiniz

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Metin Kardaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki dostlar, sistem öneriniz var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Umut Geçer

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,667
İsim
Yavuz
Yayın render gibi işlerde AMD+Nvidia Ekran k. Sadece oyun gibi işlerde işlemci pek farketmez ikiside olur. Ama o kadar para verdikten sonra Nvidia ekran kartli bı sistem alırdım.

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Metin Kardaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sisteme uygun monitör bulmam zor olur hemde çok zor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yayın render gibi işlerde AMD+Nvidia Ekran k. Sadece oyun gibi işlerde işlemci pek farketmez ikiside olur. Ama o kadar para verdikten sonra Nvidia ekran kartli bı sistem alırdım.
Sistem önerin varsa beklerim dostum

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,667
İsim
Yavuz
Bu sisteme uygun monitör bulmam zor olur hemde çok zor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem önerin varsa beklerim dostum
Ne için kullanıcaksın?

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Metin Kardaş

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,667
İsim
Yavuz

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Metin Kardaş
Hocam oyun olarak FPS oyunları mı yoksa hikayeli oyun mu oynuyorsun?
Fps oyunları, fifa23 videoları çekiyorum, ek olarak böyle sistem alırsam hikayeli oyunda oynarım heralde

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,667
İsim
Yavuz
Fps oyunları, fifa23 videoları çekiyorum, ek olarak böyle sistem alırsam hikayeli oyunda oynarım heralde
Yani şöyle monitör olarak 2k mı düşünüyorsun? 2k 165hz veya 1080p 240hz ondan soruyorum?

Top Bottom