Wînd
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 303
- İsim
- Metin Kardaş
- Bütçe
- 28300
Arkadaşlar selamlar. 28.300 TL bütçem var, eski sistemi sattım ve eski sisetmimde i7 7700 ve Gtx1060 vardı fakat şimdi ki bütçem iyi bir bütçe ve yeni sistem toplamak istiyorum. Bu fiyatın içersiinde monitör de var yani monitör dahil sistem toplamak istiyorum. Fakat güncel olarak AMD işlemcimi, INTEL işlemcimi ve AMD ekran kartı mı, NVIDIA ekran kartı mı olmalı bunu bilmiyorum karar veremiyorum.
Bilgisayarda öncelik olarak video kayıtları alacağım ve oyun oynayacağım. Yani kayıt + render ile işim olacak ve oyun da oynayacağım. Bunların yanı sıra zaman zaman grafik tasarım programları ve analiz programları kullanacağım.
Sizlerden yardım bekliyorum, detaylı videolar izledim ama kafam çok almadı ne tercih etmeliyim neden onu tercih etmeliyim... Şimdiden çok teşekkürler.
Bilgisayarda öncelik olarak video kayıtları alacağım ve oyun oynayacağım. Yani kayıt + render ile işim olacak ve oyun da oynayacağım. Bunların yanı sıra zaman zaman grafik tasarım programları ve analiz programları kullanacağım.
Sizlerden yardım bekliyorum, detaylı videolar izledim ama kafam çok almadı ne tercih etmeliyim neden onu tercih etmeliyim... Şimdiden çok teşekkürler.