M Mazlum 80+ Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 16 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Mazlum 19 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Can... yazmış: nerde yaşıyorsunuz hocam siz benım işlemcim 1. nesil yakınsak ben sökerim pc den biosunuzu guncelleriz Devamı için tıklayın... Van ercis deyim hocam şuan Mesaj otomatik birleştirildi: 19 Mayıs 2022 Cevaplayan arkadaslar çok sagolun
Can... yazmış: nerde yaşıyorsunuz hocam siz benım işlemcim 1. nesil yakınsak ben sökerim pc den biosunuzu guncelleriz Devamı için tıklayın... Van ercis deyim hocam şuan Mesaj otomatik birleştirildi: 19 Mayıs 2022 Cevaplayan arkadaslar çok sagolun
Can... 80+ Platinum Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 11,197 19 Mayıs 2022 #15 Mazlum yazmış: Van ercis deyim hocam şuan Mesaj otomatik birleştirildi: 19 Mayıs 2022 Cevaplayan arkadaslar çok sagolun Devamı için tıklayın... Çok Uzak ben İzmir'de yaşıyorum
Mazlum yazmış: Van ercis deyim hocam şuan Mesaj otomatik birleştirildi: 19 Mayıs 2022 Cevaplayan arkadaslar çok sagolun Devamı için tıklayın... Çok Uzak ben İzmir'de yaşıyorum
M Mazlum 80+ Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 16 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Mazlum 19 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Agalar bi de baska bisey soraxam ben de xpg gammix d30 8 gb 3200 mhz ram var olur mu bu anakarta denedim anakart ram slotuna yerleşmiyor sanki
Agalar bi de baska bisey soraxam ben de xpg gammix d30 8 gb 3200 mhz ram var olur mu bu anakarta denedim anakart ram slotuna yerleşmiyor sanki
Amanita 80+ Gold Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 9,553 En İyi Cevap 3 19 Mayıs 2022 #17 Mazlum yazmış: Agalar bi de baska bisey soraxam ben de xpg gammix d30 8 gb 3200 mhz ram var olur mu bu anakarta denedim anakart ram slotuna yerleşmiyor sanki Devamı için tıklayın... Çentik var ramin alt kısmında simetrik değil o. Ters takıyor olabilirsin dikkat et ve takmadan önce Ram slotunun kulaklarını açmayı unutma.
Mazlum yazmış: Agalar bi de baska bisey soraxam ben de xpg gammix d30 8 gb 3200 mhz ram var olur mu bu anakarta denedim anakart ram slotuna yerleşmiyor sanki Devamı için tıklayın... Çentik var ramin alt kısmında simetrik değil o. Ters takıyor olabilirsin dikkat et ve takmadan önce Ram slotunun kulaklarını açmayı unutma.