2 ay boyunca 95 derecede kullandım bugün soğutucu aldım 65 dereceye düştür5 5600 işlemcim var asus cashback ödemesi yapılınca kule tipi sogutucu almayı düşünüyorum şu anda işlemcim 2,3 saat valoda kalınca 85leri görüyor bu şekilde kullansam sorun çıkarmı
ag400 ve mx4 macun kullandım sonuna kadar memnunm istanbulda yaşıyorumsogutucu modelini bırakabilirmisiniz bide nerde yaşıyosunuz
Stok soğutucuysa bu değerler normal. F/P bir soğutucu aldığında sıcaklıklarda azalma olur.r5 5600 işlemcim var asus cashback ödemesi yapılınca kule tipi sogutucu almayı düşünüyorum şu anda işlemcim 2,3 saat valoda kalınca 85leri görüyor bu şekilde kullansam sorun çıkarmı
kesinlikle öneririmag400 ve mx4 macun kullandım sonuna kadar memnunm istanbulda yaşıyorum
Sorun olmaz, içim rahat etsin diyorsan soğutucu alana kadar BIOS üzerinden CPB ayarını kapat biraz performans kaybı ile işlemci sıcaklığını baya düşürür.r5 5600 işlemcim var asus cashback ödemesi yapılınca kule tipi sogutucu almayı düşünüyorum şu anda işlemcim 2,3 saat valoda kalınca 85leri görüyor bu şekilde kullansam sorun çıkarmı
senin kararın4 bakır borulu için bi tık pahalı gibi geldi