Önceki işlemci takılıyken anakartın driverlerinden chipseti kurup güncellemiştim. Tekrar aynısını yapmalı mıyım? Öncekini kaldırmalı mıyım?önceki işlemciden chipset driver yok ise tavsiyem biraz kullan, sonra sıkıntı yok ise hiç elleme sıkıntı var ise chipset driveri güncelle, bazen chipset driveri güncellemek sorun çıkartabiliyor hiç yoktan garip bir şekilde
hocam bir test edin sorun yoksa ellemeyin var ise kaldırın yeniden kurun, sorun yoksa ellememek daha mantıklı ilk önce bir bakmanız lazım sorun var mı diye. Bide chipset driverlar 13100f ve 12100f gibi işlemcilerle aynı çalışır diye biliyorum farklı platform veya soket tipi işlemci olsaydı sıkıntı olabilirdi ama sanmıyorum çok bir sorun olcağınıÖnceki işlemci takılıyken anakartın driverlerinden chipseti kurup güncellemiştim. Tekrar aynısını yapmalı mıyım? Öncekini kaldırmalı mıyım?
Aida64 ile sıcaklık testine soktum 8 dkda max 62 derece mi ne gördü.hocam bir test edin sorun yoksa ellemeyin var ise kaldırın yeniden kurun, sorun yoksa ellememek daha mantıklı ilk önce bir bakmanız lazım sorun var mı diye. Bide chipset driverlar 13100f ve 12100f gibi işlemcilerle aynı çalışır diye biliyorum farklı platform veya soket tipi işlemci olsaydı sıkıntı olabilirdi ama sanmıyorum çok bir sorun olcağını
hocam bahsettiğiniz gibi bir durum yok bende ryzen 2600 x ten 5600 e geçtim herhangi bir şey kurmadım tak çalıştır direkti3-13100F işlemci i3-12100F ile değiştirildi. Yapmam gereken bir şey var mı? Yeniden kurmam gereken bir driver falan? Anakartın chipsetidir, işlemci driveri falan bir şeyler kurup kaldırmam lazım mı?
Alıntıyı görüntüle