Neler Yeni

İşlemci değiştim ne yapmam gerekiyor ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ali Buğra CİRİT
Merhabalar, bugün Ryzen 5600g işlemcimi 5600x ile değiştim herhangi bir ayar yapmam gekiyor mu ? Taktım çalıştırdım ilk amd software güncelleme denetle diyince hata veriyodu bi reset attım güncelleme yapmadan kendiliğinden düzeldi. Şuan bi sıkıntı gözükmüyor ama yapılması gereken bir şeyler var mıdır ?

Merhabalar, bugün Ryzen 5600g işlemcimi 5600x ile değiştim herhangi bir ayar yapmam gekiyor mu ? Taktım çalıştırdım ilk amd software güncelleme denetle diyince hata veriyodu bi reset attım güncelleme yapmadan kendiliğinden düzeldi. Şuan bi sıkıntı gözükmüyor ama yapılması gereken bir şeyler var mıdır ?
Her ihtimale karşı AMD sistemde ddu ile eski driveri silin yenisini yükleyin daha iyi verim almak için.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,994
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113