knkm soğutucuyu iyi oturtamadın, termal macun kalitesiz veya macun kaba veya ince sürdün. aklıma gelen bunlar.Arkadaşlar Ryzen 5 5500 işlemciye geçtim ama 4 çekirdek gözüküyor ve boşta 65 dereceleri görüyor yarım edin.
Anakartım BIOSTAR A320MH.
ısınma sorununu çözdüm ama çekirdek az gözüküyor halaknkm soğutucuyu iyi oturtamadın, termal macun kalitesiz veya macun kaba veya ince sürdün. aklıma gelen bunlar.
sorunu nasıl çözdünüz ve çekirdek sorunu derken nasıl bir sorunla karşılaştınızısınma sorununu çözdüm ama çekirdek az gözüküyor hala
sorunu çözdüm ısınma problemi işlemci soğutucu yanlış takıldığı için çekirdek sorunuda msconfigte 12 çekirdek olmasına rağmen 4 gözüküyordu ordaki çekirdek sayısını 1 yapıp restart atınca bilgisayara 12 çekirdekte gözüktüsorunu nasıl çözdünüz ve çekirdek sorunu derken nasıl bir sorunla karşılaştınız
çözmenize sevindimsorunu çözdüm ısınma problemi işlemci soğutucu yanlış takıldığı için çekirdek sorunuda msconfigte 12 çekirdek olmasına rağmen 4 gözüküyordu ordaki çekirdek sayısını 1 yapıp restart atınca bilgisayara 12 çekirdekte gözüktü