knk karta dokunma ama işlemci voltajını düşürüp daha serin çalıştırabilirsinSıcaklıklarını nasıl düşürürüz işlemcide Voltajı azaltıp frekans arttırılabilir diye duydum ama nasıl yapılır bilmiyorum açıklar mısınız ekran kartını hiç bilmiyorum
Nasıl düşürürüz kötü yanı var mıknk karta dokunma ama işlemci voltajını düşürüp daha serin çalıştırabilirsin
Niye karta dokunmasın ki.knk karta dokunma ama işlemci voltajını düşürüp daha serin çalıştırabilirsin
Ekran kartıda ısı düşürülüyor mu yapılıyorsa nasıl söyler misin bide voltaj düşürürsek sisteme zararı var mıNiye karta dokunmasın ki.
Evet düşürülüyor. Buradan anlatsam anlamazsın . Yok herhangi bir zararı yok.Ekran kartıda ısı düşürülüyor mu yapılıyorsa nasıl söyler misin bide voltaj düşürürsek sisteme zararı var mı
ayrıntılı nerden öğrenebilirimEvet düşürülüyor. Buradan anlatsam anlamazsın . Yok herhangi bir zararı yok.
Ekran kartın nedir. Rehberlerden öğrenebilirsin.ayrıntılı nerden öğrenebilirim
Alıcam erkenden herşeyi öğrenmek istiyorum MSI Yada Asus 1650S alıcam gibiEkran kartın nedir. Rehberlerden öğrenebilirsin.
Alınca bana özelden yazarsın hallederiz uv işini .Alıcam erkenden herşeyi öğrenmek istiyorum MSI Yada Asus 1650S alıcam gibi
Oyun yayınları açmak istiyorum ilk defa PC alacam soğuk soğuk çalışsın istiyorum uzun zamanlı gideeck baya 9 10 saatNeden ısı dusurmeye calisiyorsunuz merak ettim cok mu isiniyor
Tamam teşekkürlerAlınca bana özelden yazarsın hallederiz uv işini .