Son kez bi kaliteli macun ile deneyeceğim olmazsa bunu alacağım. Teşekkür ederimolur da indirim de belki fiyatı daha da düşer yada farklı bir soğutucuda düşebilir t6 alınır bu fiyata
MERHABA75 yada MERHABA50 ilk alışverişe özel indirimle al
Son kez bi kaliteli macun ile deneyeceğim olmazsa bunu alacağım. Teşekkür ederimhocam snowman T6 Ultra al işin görülür o işlemciye cuk oturur.
arkadaşın önerdiği ile benim önerdiğim farklı. onun önerdiği 2 kule 3 fan ama 92mm fan. benim önerdiğim 1 kule 2 fan ama 120mm.Son kez bi kaliteli macun ile deneyeceğim olmazsa bunu alacağım. Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Son kez bi kaliteli macun ile deneyeceğim olmazsa bunu alacağım. Teşekkür ederim
X6 nasıl olur peki 3 fanlı modeli? Çünkü bu RGb ışığı yanlarda değilde ortada olması biraz daha çekici geliyor banaarkadaşın önerdiği ile benim önerdiğim farklı. onun önerdiği 2 kule 3 fan ama 92mm fan. benim önerdiğim 1 kule 2 fan ama 120mm.
![]()
Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan Fiyatı - Trendyol
Snowman T6 Ultra Soğutma 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
onun fanları ve kuleleri küçük daha küçük fan daha yüksek ses demek ben beğenmiyorum tercihe bağlıX6 nasıl olur peki 3 fanlı modeli? Çünkü bu RGb ışığı yanlarda değilde ortada olması biraz daha çekici geliyor bana
Önce kaliteli termal macun ile deneyip bakacağım o da olmazsa arkadaşın sıvı soğutması ile ısı testi yapacağım eğer sıvı soğutma soğutuyorsa sorun sistemsel ya da donanımsal değildir diyerekten bu kule tipi fanlardan birini alacağım.onun fanları ve kuleleri küçük daha küçük fan daha yüksek ses demek ben beğenmiyorum tercihe bağlı