Neler Yeni

İşlemci ısım kesinlikle düşmüyor

Ysuflix

80+ Gold
hocam snowman T6 Ultra al işin görülür o işlemciye cuk oturur.

giravu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alper Akgün
Steam
limpusiv
olur da indirim de belki fiyatı daha da düşer yada farklı bir soğutucuda düşebilir t6 alınır bu fiyata

MERHABA75 yada MERHABA50 ilk alışverişe özel indirimle al
Son kez bi kaliteli macun ile deneyeceğim olmazsa bunu alacağım. Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam snowman T6 Ultra al işin görülür o işlemciye cuk oturur.
Son kez bi kaliteli macun ile deneyeceğim olmazsa bunu alacağım. Teşekkür ederim

Ysuflix

80+ Gold
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşın önerdiği ile benim önerdiğim farklı. onun önerdiği 2 kule 3 fan ama 92mm fan. benim önerdiğim 1 kule 2 fan ama 120mm.

giravu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alper Akgün
Steam
limpusiv
arkadaşın önerdiği ile benim önerdiğim farklı. onun önerdiği 2 kule 3 fan ama 92mm fan. benim önerdiğim 1 kule 2 fan ama 120mm.
X6 nasıl olur peki 3 fanlı modeli? Çünkü bu RGb ışığı yanlarda değilde ortada olması biraz daha çekici geliyor bana

Ysuflix

80+ Gold
X6 nasıl olur peki 3 fanlı modeli? Çünkü bu RGb ışığı yanlarda değilde ortada olması biraz daha çekici geliyor bana
onun fanları ve kuleleri küçük daha küçük fan daha yüksek ses demek ben beğenmiyorum tercihe bağlı

giravu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alper Akgün
Steam
limpusiv
onun fanları ve kuleleri küçük daha küçük fan daha yüksek ses demek ben beğenmiyorum tercihe bağlı
Önce kaliteli termal macun ile deneyip bakacağım o da olmazsa arkadaşın sıvı soğutması ile ısı testi yapacağım eğer sıvı soğutma soğutuyorsa sorun sistemsel ya da donanımsal değildir diyerekten bu kule tipi fanlardan birini alacağım.
T6 ya da T5 alırım. Teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,952
Üyeler
168,712
Son üye
Gurkan37
Top Bottom