islemci karsılastırma

beici

80+
Reaksiyon skoru
4
merhaba arkadaslar bir sorm olucak. İnsanlardan duydugum ve arkadaslarımdan duydugum islemci inerilerine göre amd ryzen 3600 ile intel i5 9400F arasında kaldım aranızda deneyen ya da öneren varsa yardımcı olabilir misiniz lütfen ikisinin arasında kaldım

birde arkadaslar amd 6 ay sonra zamanı tüekniyor fps sorunu yasarsın diyorlar,intelde ise uzun zaman yasamazsın kullanırsın diyorlar dedigim gibi yardımcı olursanız sevinirim

R5 3600 daha iyi

Ryzen 5 3600 her şekilde daha iyi. İleriye dönük olması açısından da öyle, thread fazlalığı olmasından dolayı da öyle, platformdan dolayı da öyle.
birde arkadaslar amd 6 ay sonra zamanı tüekniyor fps sorunu yasarsın diyorlar,intelde ise uzun zaman yasamazsın kullanırsın diyorlar dedigim gibi yardımcı olursanız sevinirim
Bunu sana kim söylediyse ben onun kafasına kürekle vurayım. İşlemci termal macun gibi bir şey değil ki ömrü dolsun :D. Bırak inanma onlara.

3600 thread, performance ve ileriye donukluk bakimdan çok daha iyi. Öyle bir seyi ilkez duydum söyleyen Kisi iyi atmis

Aralarında oyununa göre 5-6 fps fark var. i5 daha ucuz İntel alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,788
Üyeler
188,320
Son üye
phaxe
Geri