Neler Yeni

İşlemci nin yüksek kullanımı sıkıntı çıkartır mı

Arwld

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ramazan Demirkol
Fivem de rp sunucularında oynarken sürekli render yiyordum dünyadan aşağıya falan düşüyordum .Ayarlarım en düşükteydi ve kötü bir grafik paketi yüklemiştim fps artması için .Şimdi bir çözüm buldum görev yöneticisinden önceliği yükseğe çektim artık render yemiyorum en yüksek ayarlarda ve iyi bir grafik paketi olmasına rağmen ama işlemcim %100 ekran kartım %80 90 civarı kullanılıyor arkadaşlarıma söylediğimde işlemcini yakarsın ilerde performansı düşer gibi şeyler söylediler sizce sakıncalı bir durum mu
Ekran kartı: Gtx 1650 super
İşlemci :i3-9100f

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yunus Emre Yıldırım
Fivem de rp sunucularında oynarken sürekli render yiyordum dünyadan aşağıya falan düşüyordum .Ayarlarım en düşükteydi ve kötü bir grafik paketi yüklemiştim fps artması için .Şimdi bir çözüm buldum görev yöneticisinden önceliği yükseğe çektim artık render yemiyorum en yüksek ayarlarda ve iyi bir grafik paketi olmasına rağmen ama işlemcim %100 ekran kartım %80 90 civarı kullanılıyor arkadaşlarıma söylediğimde işlemcini yakarsın ilerde performansı düşer gibi şeyler söylediler sizce sakıncalı bir durum mu
Öncelikle ramlarin nasil

whoamii

80+ Silver
Ayarları yükseltin, işlemciye binen yük azalsın.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
İşlemci yanmaz. İşlemci kullanımı düşürmek için fps sabitleyin veya Grafik ayarlarını yükseltin.

Arwld

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ramazan Demirkol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarları yükseltin, işlemciye binen yük azalsın.
Dediğini yaptım fakat bir değişiklik olmadı bunun nedeni görev yöneticisinden önceliği yüksek yapmam olabilir mi

ahmetcnar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
M.Ahmet Çinar
9100 f intel ram kilidi vardır

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İşlemci 85 derece üstü sıcaklıklara gelmediği sürece istediği kadar kullansın sorun olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,632
Üyeler
164,883
Son üye
metepek
Top Bottom