Vonalimani
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 10
- İsim
- Mert İsmail ÖZLER
Ryzen 5 1600 Af var elimde rx5700XT ekran kartı aldım ve %8-%10 darboğaz yapıyor bazı oyunlarda ekran kartı işlemciyi 4 ghz yaparak bu darboğazdı %2-%3 e indirmek istiyorum kasayı açık kullanıyorum şauan
Şuan işlemci max 65 derece oluyor oyunlarda uzay montaj kullanıyorum Cpu-z bencmark testinde max 71 dereceye çıkıyor işlemci pcyi kasa yok elimde sapphirenin nitro+ modeli 3 fanlı eski çok eski bir kasa olduğundan sığmadı kesesimde gelmedi kasayı
Konu çok dağıldı işin aslı ben bu işlemciye nasıl oc yapabilirim
Ryzen 51600AF
Gigabyte B450 S2H
GSKILL 16GB (1x16GB) RipjawsV Red DDR4 3000MHz CL16 1.35V Single Ram
bu parçaları kullanan birisi varsa kaç volaj vermiş nasıl yaptığını açıklayabilirmi oc yapmasını hiç bilmiyorum ve şansımı deniyesim var işlemci soğutucusu stok fan
Şuan işlemci max 65 derece oluyor oyunlarda uzay montaj kullanıyorum Cpu-z bencmark testinde max 71 dereceye çıkıyor işlemci pcyi kasa yok elimde sapphirenin nitro+ modeli 3 fanlı eski çok eski bir kasa olduğundan sığmadı kesesimde gelmedi kasayı
Konu çok dağıldı işin aslı ben bu işlemciye nasıl oc yapabilirim
Ryzen 51600AF
Gigabyte B450 S2H
GSKILL 16GB (1x16GB) RipjawsV Red DDR4 3000MHz CL16 1.35V Single Ram
bu parçaları kullanan birisi varsa kaç volaj vermiş nasıl yaptığını açıklayabilirmi oc yapmasını hiç bilmiyorum ve şansımı deniyesim var işlemci soğutucusu stok fan