işlemci sanallaştırma devre dışı

Reaksiyon skoru
47
Merhaba işlemcim ryzen 5 3600 görev yöneticisinde sanallaştırma devre dışı. Bildiğim kadarıyla sanallaştırma işlemcinin performansını etkileyen bir şey. bu hata mı bunu nasıl etkin yapabilirim

Performansı sanallaştırma kullanan uygulamalarda etkileyebilir, emülatör veya sanal makine ile uğraşıyorsan açman daha iyi olur.
BIOS'tan açılabiliyor.
Anakartın nedir?

Performansı sanallaştırma kullanan uygulamalarda etkileyebilir, emülatör veya sanal makine ile uğraşıyorsan açman daha iyi olur.
BIOS'tan açılabiliyor.
Anakartın nedir?

Engin biz sanal makine falan kullanmıyorsak sanallaştırma açalım mı?

Merhaba işlemcim ryzen 5 3600 görev yöneticisinde sanallaştırma devre dışı. Bildiğim kadarıyla sanallaştırma işlemcinin performansını etkileyen bir şey. bu hata mı bunu nasıl etkin yapabilirim
BIOS'dan açılabilir ama nerede bilmiyorum hiç masaüstü kullanmadım.

BIOS'tan açılabiliyor.
Anakartın nedir?
anakartım asus tuf b540m
öyle şeylerde kullanmıyorum ama oyun oynuyorum açık olursa daha iyi olur
nerden açacağım ?

anakartım asus tuf b540m
öyle şeylerde kullanmıyorum ama oyun oynuyorum açık olursa daha iyi olur
nerden açacağım ?
Normal oyunlarda pek işe yaradığını söyleyemem ama açık istiyorsan açabilirsin.
Açmak için:
BIOS -> Advanced Mode (F7 tuşu ile girebilirsin) -> Advanced -> CPU Configuration -> SVM Mode -> Enabled.

Bende sanal makine var diye açık pek performansa eksisi veya artısı yok diye biliyorum

Normal oyunlarda pek işe yaradığını söyleyemem ama açık istiyorsan açabilirsin.
Açmak için:
BIOS -> Advanced Mode (F7 tuşu ile girebilirsin) -> Advanced -> CPU Configuration -> SVM Mode -> Enabled.
teşekkür ederim ısıya bi etkisi olur mu cpb kapalı kullanıyorum çok ısındığından dolayı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,568
Üyeler
187,355
Son üye
pOpCoRn-
Geri