İşlemci sıcaklığı anormal seviyede ve silinmeyen virüs var

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,202
Ekran görüntüsü 2023-12-23 094256.png

Ekran resminde gördüğünüz gibi işlemci sıcaklığı 101 dereceye kadar ulaşmış durumda, bunu fark etmeden önce ETS 2 ye girip oyunu oynayacakken anormal bir kasma durumu yaşadım, doğal olarak virüs taraması yaptım ve virüsleri sildiğimi düşündüm (ama silinmemiş),
tekrar kasması üzerine ekran kartının driverini silip yeni sürümünü yükledim,
amdnin yazılımı üzerinden ayarlara bakarken işlemci sıcaklığının 86 derece olduğunu gördüm, halbuki arka planda herhangibir şey çalışmıyordu,
tekrar virüs taraması yaptım ve ekrandaki 4 tane virüsle karşılaştım, tekrar tekrar tarama yapsamda silinmiyor,
görev yöneticisini açana kadar işlemci kullanımda gözüküyor ve sıcaklık uçup gidiyor, kasanın hava akışında problem yok, şuanda görev yöneticisi açık bir şekilde yazıyorum ve işlemci sıcaklığı 50 derecelere gelmiş bulunmakta

yardımlarınızı bekliyorum

Windows Defender, Eset, Kaspersky gibi farklı bir antivirüs ile deneyin. Antivirüsü yükleyip en güncel virüs imza veri tabanlarını alın. Sonra internet bağlantısını kesin ve tarama yapın. Bilgisayarı yeniden başlatın. Virüs hala devam ediyorsa güvenli modda windows defender ile tarama yapın aynı şekilde.

Windows Defender, Eset, Kaspersky gibi farklı bir antivirüs ile deneyin. Antivirüsü yükleyip en güncel virüs imza veri tabanlarını alın. Sonra internet bağlantısını kesin ve tarama yapın. Bilgisayarı yeniden başlatın. Virüs hala devam ediyorsa güvenli modda windows defender ile tarama yapın aynı şekilde.
Kaspersky ile tam tarama yaptım, mining virüsü tespit edip kaldırdı, şuanlık bir sıkıntı yok gibi

Kaspersky ile tam tarama yaptım, mining virüsü tespit edip kaldırdı, şuanlık bir sıkıntı yok gibi
Kaspersky > diğer virus programları

Zaten virusu yayan genelde ruslar oluyor :D adamlar bu yüzden virus konusunda iyiler. Şuan kaspersky premium kullanıyorum rahatım. Daha dosyayı açmadan uyarı veriyor yada kurulumda ek bir şey kurmaya çalışırsa iptal ediyor. (crack programlarını silmiyor sadece virus varsa)

Neden halen bekliyorsun ki öyle virüsü kaldırmakla olucak iş değil bunlar beklemeden formatı at.

Mining mi? 😲 İyi bir yerden virüs yemişsin. Senin PC'yi kullanıp mining yapıyorlarmış belli.
Şükür kurtuldun.
Dün bi sıkıntı yoktu, abim gece eski bi kaç tane oyun yüklemiş, onlardan geldi büyük ihtimal,
Görev yöneticisi açtığın zaman gözükmüyor bide virüsün olup olmadığı, neyse Kaspersky candır

• Beğen
Reaksiyonlar: ca.s
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,727
Üyeler
174,230
Son üye
umutbytrcn
Geri