Neler Yeni

İşlemci sıcaklığım iyi mi?

zaRyopUNO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Poyraz Onur Güneş
Ryzen 5 2600 işlemcim yeni mastergel maker marka termal macun ile yük altında 80 dereceleri buluyor boşta ise 46 civarında. (stok soğutucu) termal macunu yeni sürdüm ve test yaptığımda 3 dakikada 83ü buldu çıkarıp bir daha sürdüm ve bu sonuçları aldım ilk kez termal macun sürme deneyimim olduğu için kendime pek güvenemedim sizce bu sıcaklıklar iyi midir yoksa ben bir bilgisayrcı yolunu tutmam mı gerek. şimdiden teşekkürler.

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    34.6 KB · Hit: 43

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ryzen 5 2600 işlemcim yeni mastergel maker marka termal macun ile yük altında 80 dereceleri buluyor boşta ise 46 civarında. (stok soğutucu) termal macunu yeni sürdüm ve test yaptığımda 3 dakikada 83ü buldu çıkarıp bir daha sürdüm ve bu sonuçları aldım ilk kez termal macun sürme deneyimim olduğu için kendime pek güvenemedim sizce bu sıcaklıklar iyi midir yoksa ben bir bilgisayrcı yolunu tutmam mı gerek. şimdiden teşekkürler.
bana yüksek geldi ama tam emin değilim

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Bilgisayarcı yolunu hayatınız boyunca hiç tutmamalısınız bence.
Sorunuza gelirsek, 80 derece sıcaklık sorun teşkil etmez,
Ancak daha düşük sıcaklıklarda çalışması ideal olanıdır.
Yüksek sıcaklıkta kullanmanız işlemcinize uzun vadede zarar verebilir.

zaRyopUNO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Poyraz Onur Güneş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarcı yolunu hayatınız boyunca hiç tutmamalısınız bence.
Sorunuza gelirsek, 80 derece sıcaklık sorun teşkil etmez,
Ancak daha düşük sıcaklıklarda çalışması ideal olanıdır.
çok uğraştım saatlerce fakat yapamadım gibi gözüküyor o yüzden bilen birinden yardım mı alsam diye düşünüyorum

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
çok uğraştım saatlerce fakat yapamadım gibi gözüküyor o yüzden bilen birinden yardım mı alsam diye düşünüyorum
Termal macun sürmek oldukça basit zaten hocam,
Açın youtube'dan bir rehber videosu, izleyerek sürün.
Sizin başarmış olduğunuzu düşünüyorum.

zaRyopUNO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Poyraz Onur Güneş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Termal macun sürmek oldukça basit zaten hocam,
Açın youtube'dan bir rehber videosu, izleyerek sürün.
Sizin başarmış olduğunuzu düşünüyorum.
izlediğim videolar doğrultusunda yaptım şuan boşta ve 46 derece işlemcime zarar verme korkusu da var içimde

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bilgisayarci yoluna gitmenizi tavsiye etmem işlemciniz stok fan olduğu için değerleri normal olarak görüyorum 85 derecenin üstüne çıkmadiği sürece sorun yok burada kasanizin hava akışıda önemli önü mesh ferah bir kasa kullanırsaniz ısı değerleriniz aşaği yönlü ilerleyecektir.

Top Bottom