İşlemci Soğutucu Önerisi

swerve

80+
Reaksiyon skoru
10
Selamlar, toplamak istediğim sisteme f/p bir işlemci soğutucu arıyorum ama bir türlü karar veremedim sizce 1-2k arası en mantıklı ürün hangisi? Fiyat olarak daha fazlasını vermek istemiyorum, sistem için gerek olmadığından sıvı soğutucuda istemiyorum.

Anakart: Asus Prime B650M-K AMD AM5
İşlemci: Ryzen5 7600x
Ekran Kartı: RX 7700 XT
Kasa: Gametech Prime V2

assasin peerles , hava soğutucu daha stabil daha sessiz daha uzun ömürlüdür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar, toplamak istediğim sisteme f/p bir işlemci soğutucu arıyorum ama bir türlü karar veremedim sizce 1-2k arası en mantıklı ürün hangisi? Fiyat olarak daha fazlasını vermek istemiyorum, sistem için gerek olmadığından sıvı soğutucuda istemiyorum.

bu da üst modeli fiyatı inmiş 100tl var aralarında alabileceğin en iyi 2-3 hava soğutmadan biri ve diğer rakipleri çok daha pahalı noctua gibi

assasin peerles , hava soğutucu daha stabil daha sessiz daha uzun ömürlüdür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu da üst modeli fiyatı inmiş 100tl var aralarında alabileceğin en iyi 2-3 hava soğutmadan biri ve diğer rakipleri çok daha pahalı noctua gibi
Teşekkürler hocam, yalnız araştırdığım kadarıyla çok daha uygun fiyatlara 2000rpm soğutucular görmüştüm cfm değerleri belki biraz daha düşük olabilirdi onların tabi. En son şu model çıktı karşıma sizce f/p olarak daha mantıklı olmaz mı? https://www.epey.com/islemci-sogutucu/dark-freezer-x129.html

phantom spirit al geç rahat et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,640
Üyeler
183,866