Kyles
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 758
- İsim
- Caner
- Bütçe
- 750
Merhabalar,
Ryzen 5 3600 islemcime soğutucu önerisi arıyorum
Anakartim asus prime b450 kII
Kasam corsair spec delta
Ilk önce aklıma id cooling se 224xt almak geldi, fiyatı 519tl. rgb modelleri göze baya hoş geliyor ama 631tl e satılıyor.
Ikinci aklımda olan snowman t6 271tl soğutucuyu alıp, aerocool 12cm 116tl ön tarafa fan takip en azından öndeki beni kurtarır dedim.
Toplamda maliyeti 387tl geliyor
Sizce hangisini almayalım veya bu bütçede cok daha f/p ürün önerileriniz varsa ona göre ürün değiştireyim.
Id cooling se 224xt:
Rgb modeli:
Snowman t6
Ryzen 5 3600 islemcime soğutucu önerisi arıyorum
Anakartim asus prime b450 kII
Kasam corsair spec delta
Ilk önce aklıma id cooling se 224xt almak geldi, fiyatı 519tl. rgb modelleri göze baya hoş geliyor ama 631tl e satılıyor.
Ikinci aklımda olan snowman t6 271tl soğutucuyu alıp, aerocool 12cm 116tl ön tarafa fan takip en azından öndeki beni kurtarır dedim.
Toplamda maliyeti 387tl geliyor
Sizce hangisini almayalım veya bu bütçede cok daha f/p ürün önerileriniz varsa ona göre ürün değiştireyim.
Id cooling se 224xt:
ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Rgb modeli:
ID-Cooling SE-224-XT RGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT RGB İşlemci Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! ID-Cooling SE-224-XT RGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Snowman t6