İşlemci soğutucuyu nasıl monte ederim?

SemAI

80+
Reaksiyon skoru
65
Beyler ilk pc kurulumu yapıyorum
Anakartım msi b650 gaming wifi, işlemci ryzen 5 7500f, işlemci soğutucu assassin x120 refined se plus çift fanlı
işlemciyi takıp plastiği çıkardım, şimdi nasıl yapacağım?
Soğutucunun altında termal macun olduğundan işlemciye termal macun sıkmayacağım değil mi? ve nasıl monte edebilirim bir sürü vida vs var nasıl yapıcam çözmeye çalışıyorum

Beyler ilk pc kurulumu yapıyorum
Anakartım msi b650 gaming wifi, işlemci ryzen 5 7500f, işlemci soğutucu assassin x120 refined se plus çift fanlı
işlemciyi takıp plastiği çıkardım, şimdi nasıl yapacağım?
Soğutucunun altında termal macun olduğundan işlemciye termal macun sıkmayacağım değil mi? ve nasıl monte edebilirim bir sürü vida vs var nasıl yapıcam çözmeye çalışıyorum
Sogutuca macun yoksa sikma islemci sokenin yaninda 4 tane vida giris olacak am5 plaklarini tak montajla ufak kabloyuda "cpu fan" yazan yere tak

Sogutuca macun yoksa sikma islemci sokenin yaninda 4 tane vida giris olacak am5 plaklarini tak montajla ufak kabloyuda "cpu fan" yazan yere tak
macun soğutucunun neresinde X şeklinde bir malzeme var ve altında iki tane karşılıklı yapışkan var onun altında macun var sanırım
ama internetten izlediğim videolarda bu X parçası kimsede yok, herkes işlemciye macun sıkıp soğutucu termal fan ı montelemiş, bendeki X parçası sanki termal fanın altında olacakmış gibi ama emin olamadım, bu sefer dediğm X parçası işlemciye temas etmediğinden macunun bi anlamı da olmaz, kafam karıştı araştırıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,460
Üyeler
193,053
Son üye
kc.ozn
Geri