Neler Yeni

İşlemci testi nasıl yapılır ?

Myronnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Durmuş Ali Kocakulak
Güncelleme sonrasında geçmedi mi ?

Böyle yazdığın için boşta takılma oluyor sandım da arkada oyun da açık sanırım.
Arkada oyun açıkken birden fazla video vs açmaya çalışıyorsan işlemcinin kapasitesi yetmiyor olabilir. Görev yöneticisinden işlemci/ekran kartı ve ram kullanımlarını kontrol et.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir kaç bozulmuş dosya bulmuş ve düzeltmiş. Diğer DISM komutlarını da uygulayın.
3 Komutuda kullandım The restore operation completed successfully. dedi hepsindede bir sorun bulamadı.

@Amanita prime95 testi yapıyorum şuan 10 dk sonra sonuçları aticagim.

Son düzenleme:

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
3 Komutuda kullandım The restore operation completed successfully. dedi hepsindede bir sorun bulamadı.

@Amanita prime95 testi yapıyorum şuan 10 dk sonra sonuçları aticagim.
Test yaparken hwinfo64 programıyla işlemci sıcaklığını kontrol et...

Myronnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Durmuş Ali Kocakulak
Test yaparken hwinfo64 programıyla işlemci sıcaklığını kontrol et...
1654864812870.png

Tam 15 Dakika test yaptım. Soğutucum Stok Soğutucu. Bu arada tekrar valorant girdim herhangi donma olmadı kendi kendine düzeldi heralde :D, ETS 2 de deniyim birde.

arkada ETS 2 Açıkken googlede video bakıcaktım aynı anda 2 video izleyemiyorum 2. video çok fazla kasıyor kapatmam gerekiyor. Bu dediğim olay hala oluyor.

Güncelleme sonrasında geçmedi mi ?

Böyle yazdığın için boşta takılma oluyor sandım da arkada oyun da açık sanırım.
Arkada oyun açıkken birden fazla video vs açmaya çalışıyorsan işlemcinin kapasitesi yetmiyor olabilir. Görev yöneticisinden işlemci/ekran kartı ve ram kullanımlarını kontrol et.

Bir kaç bozulmuş dosya bulmuş ve düzeltmiş. Diğer DISM komutlarını da uygulayın.
CPU,GPU,Ram Kullanımları normal gibi
1654865722587.png

Son düzenleme:

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yani işlemcinin de bir sınırı var oyun oynarken arkada açmayın bir şey ya da oynadığınız oyunu Tam ekran/Full screen değil Pencereli yap o zaman düzelebilir.

Myronnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Durmuş Ali Kocakulak
Yani işlemcinin de bir sınırı var oyun oynarken arkada açmayın bir şey ya da oynadığınız oyunu Tam ekran/Full screen değil Pencereli yap o zaman düzelebilir.
Hocam yeni farkettim 2 3 saattir ekran kaydı açık kalmış ekran kaydı kapalı açık şekilde denedim kapatınca videoda kasma olmuyor :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,733
Üyeler
163,709
Son üye
yigitsilken
Top Bottom