İyi işte daha ne olsunarkadaşalr işlemci valorantta max 46 derece görüyor snowman m200 takılı işlemci amd 3000g şüphelenmedim değil çok düşük geldi derece
güzel
hocam iyi hoşta biraz düşük gibi geldi çünkü bazıları 60 dereceye çok güzel diyorİyi işte daha ne olsun
derece düşük olunca niye şüphelendin ki gerek yokhocam iyi hoşta biraz düşük gibi geldi çünkü bazıları 60 dereceye çok güzel diyor
bilmiyorum sensör bozuk olsa absürt bir şey söylerdi 45 olabilecek bir derece normalhocam iyi hoşta biraz düşük gibi geldi çünkü bazıları 60 dereceye çok güzel diyor
yüksek olunca şüphelenmek gerekmez miarkadaşalr işlemci valorantta max 46 derece görüyor snowman m200 takılı işlemci amd 3000g şüphelenmedim değil çok düşük geldi derece
Benimkinin boşta ki sıcaklığından bile az.
İyilikte yaramıyorarkadaşalr işlemci valorantta max 46 derece görüyor snowman m200 takılı işlemci amd 3000g şüphelenmedim değil çok düşük geldi derece
iyi değerlerarkadaşalr işlemci valorantta max 46 derece görüyor snowman m200 takılı işlemci amd 3000g şüphelenmedim değil çok düşük geldi derece
benim i5 10400f te %100 yükte 57 derece bende şüphelenmedim değil T6 Ultra vardı soğutucu olarak sıcakların baslamasıyla 70 dereceye çıkıyor %100 yüktederece düşük olunca niye şüphelendin ki gerek yok