Neler Yeni

işlemci ve anakart değişimi valorant hwid banı götürür mü

NoPan!c

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Yiğit
arkadaşlar valorant hwid ban yedim işlemci ve anakart takviyesi yapsam ban kalkar mı ?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
arkadaşlar valorant hwid ban yedim işlemci ve anakart takviyesi yapsam ban kalkar mı ?
Anakart, işlemci hatta ekran kartı dahi değişmek gerekebilir. Hile açarak ban yediyseniz umarım banınız kalkmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: by-h

NoPan!c

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Büyük ihtimal tüm parçalarını değiştirmen gerek.

NoPan!c

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi bug'ı kullandınız?
intel grafik motorundan bir ayar ile smoke içi vs adam görebiliyorsun kısaca oyun açığı vs zaten 1 el falan oynadım ondada kaybettik zaten oyunu istesemde kazandırmazdım çünkü hakka girdiğim için en azından oyunu kazansınlar dedim ayrıca derecelide kullanmadım sadece test amaçlı nasıl birşeymiş diye bakıyım dedim donanım banı yemişim

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
intel grafik motorundan bir ayar ile smoke içi vs adam görebiliyorsun kısaca oyun açığı vs zaten 1 el falan oynadım ondada kaybettik zaten oyunu istesemde kazandırmazdım çünkü hakka girdiğim için en azından oyunu kazansınlar dedim ayrıca derecelide kullanmadım sadece test amaçlı nasıl birşeymiş diye bakıyım dedim donanım banı yemişim
Dostum bunu bug kullanmak diyip arkasına sığınma. Bu senin yaptığın hile. Kusura bakma fakat haketmişsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seni hiç alakadar etmez
3 iq excuse

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
iyi olmuş.

NoPan!c

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Yiğit
Dostum bunu bug kullanmak diyip arkasına sığınma. Bu senin yaptığın hile. Kusura bakma fakat haketmişsin.
Dostum hile farklı oyun açığı yani bug farklı ben bunu herhangi bir program ile gidipde legit izleme vs açmadım yardımcı olmayacaksanız boş edebiyat yapmayın burda daha hileyle oyn açığı nedir onu harmanlayamıyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boş edebiyat yapma işine bak kimseye haksızlık bile yapmadım denedim ve oyunu kendi ellerimle verdim zaten 1 oyun oynayıp bıraktım zaten hile kullanan birisi de değilim ayrıca bu hile değil oyun açığı.

Boş edebiyat yapma işine bak.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dostum hile farklı oyun açığı yani bug farklı ben bunu herhangi bir program ile gidipde legit izleme vs açmadım yardımcı olmayacaksanız boş edebiyat yapmayın burda daha hileyle oyn açığı nedir onu harmanlayamıyorsunuz.

Boş edebiyat yapma işine bak kimseye haksızlık bile yapmadım denedim ve oyunu kendi ellerimle verdim zaten 1 oyun oynayıp bıraktım zaten hile kullanan birisi de değilim ayrıca bu hile değil oyun açığı.

Boş edebiyat yapma işine bak.
Dostum sonuç olarak hatalısın. Üzülmedim adına umarım banın kalkmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,042,306
Üyeler
165,331
Son üye
osanmaz9