Anakart, işlemci hatta ekran kartı dahi değişmek gerekebilir. Hile açarak ban yediyseniz umarım banınız kalkmaz.arkadaşlar valorant hwid ban yedim işlemci ve anakart takviyesi yapsam ban kalkar mı ?
hile değil bug kullandımAnakart, işlemci hatta ekran kartı dahi değişmek gerekebilir. Hile açarak ban yediyseniz umarım banınız kalkmaz.
Hangi bug'ı kullandınız?hile değil bug kullandım
Tek tek denemen lazım. önce anakartı dene. sonra işlemci ekran kartı v.barkadaşlar valorant hwid ban yedim işlemci ve anakart takviyesi yapsam ban kalkar mı ?
intel grafik motorundan bir ayar ile smoke içi vs adam görebiliyorsun kısaca oyun açığı vs zaten 1 el falan oynadım ondada kaybettik zaten oyunu istesemde kazandırmazdım çünkü hakka girdiğim için en azından oyunu kazansınlar dedim ayrıca derecelide kullanmadım sadece test amaçlı nasıl birşeymiş diye bakıyım dedim donanım banı yemişimHangi bug'ı kullandınız?
Dostum bunu bug kullanmak diyip arkasına sığınma. Bu senin yaptığın hile. Kusura bakma fakat haketmişsin.intel grafik motorundan bir ayar ile smoke içi vs adam görebiliyorsun kısaca oyun açığı vs zaten 1 el falan oynadım ondada kaybettik zaten oyunu istesemde kazandırmazdım çünkü hakka girdiğim için en azından oyunu kazansınlar dedim ayrıca derecelide kullanmadım sadece test amaçlı nasıl birşeymiş diye bakıyım dedim donanım banı yemişim
3 iq excuseintel grafik motorundan bir ayar ile smoke içi vs adam görebiliyorsun kısaca oyun açığı vs zaten 1 el falan oynadım ondada kaybettik zaten oyunu istesemde kazandırmazdım çünkü hakka girdiğim için en azından oyunu kazansınlar dedim ayrıca derecelide kullanmadım sadece test amaçlı nasıl birşeymiş diye bakıyım dedim donanım banı yemişim
Dostum hile farklı oyun açığı yani bug farklı ben bunu herhangi bir program ile gidipde legit izleme vs açmadım yardımcı olmayacaksanız boş edebiyat yapmayın burda daha hileyle oyn açığı nedir onu harmanlayamıyorsunuz.Dostum bunu bug kullanmak diyip arkasına sığınma. Bu senin yaptığın hile. Kusura bakma fakat haketmişsin.
Boş edebiyat yapma işine bak kimseye haksızlık bile yapmadım denedim ve oyunu kendi ellerimle verdim zaten 1 oyun oynayıp bıraktım zaten hile kullanan birisi de değilim ayrıca bu hile değil oyun açığı.iyi olmuş.
Boş edebiyat yapma işine bak.3 iq excuse
Dostum sonuç olarak hatalısın. Üzülmedim adına umarım banın kalkmaz.Dostum hile farklı oyun açığı yani bug farklı ben bunu herhangi bir program ile gidipde legit izleme vs açmadım yardımcı olmayacaksanız boş edebiyat yapmayın burda daha hileyle oyn açığı nedir onu harmanlayamıyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Boş edebiyat yapma işine bak kimseye haksızlık bile yapmadım denedim ve oyunu kendi ellerimle verdim zaten 1 oyun oynayıp bıraktım zaten hile kullanan birisi de değilim ayrıca bu hile değil oyun açığı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Boş edebiyat yapma işine bak.