Neler Yeni

İşlemci ve ekran kartı kullanım oranlarım doğru mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Okan Gülmez
Merhaba arkadaşlar COD Warzone oynarken işlemcimin ve ekran kartımın kullanım yüzdeleri %60-70 civarlarında (ortalama) bu değerler sizce normal mi yoksa yanlış bir durum var mı merak ediyorum ?

Ekran kartım 2070 Super
İşlemcim Ryzen 5 3600x

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
safa
Kaç fps alıyorsun hangi ayarlada oynuyorsun ?
Merhaba arkadaşlar COD Warzone oynarken işlemcimin ve ekran kartımın kullanım yüzdeleri %60-70 civarlarında (ortalama) bu değerler sizce normal mi yoksa yanlış bir durum var mı merak ediyorum ?

Ekran kartım 2070 Super
İşlemcim Ryzen 5 3600x

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Okan Gülmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Okan Gülmez
işlemci için normal değerler ama ekran kartın için düşük sıcaklık ortalamasınıda söyler misin ?
Ekran kartı 50-55 ortalama işlemcide 60 ortalama sıcaklıklar
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemci için normal değerler ama ekran kartın için düşük sıcaklık ortalamasınıda söyler misin ?
Cod'un belki bilirsiniz oyun başlarken helikopterden bi sahne gösterir sadece orada sadece ekran kartının %98 lere kadar çıktığını görüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
safa
Ekran kartı 50-55 ortalama işlemcide 60 ortalama sıcaklıklar
ekran kartın tam yükte çalışmıyor kullanım ve sıcaklık ortalamasına bakarak söylüyorum. bir tek cod da yapıyorsa pus giderme keskinleştici ayarı var otalama 100 de filandır onu 150-200 e kadar. çıkarıp dene. ayarın adı aklıma gelmedi suan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Okan Gülmez
ekran kartın tam yükte çalışmıyor kullanım ve sıcaklık ortalamasına bakarak söylüyorum. bir tek cod da yapıyorsa pus giderme keskinleştici ayarı var otalama 100 de filandır onu 150-200 e kadar. çıkarıp dene. ayarın adı aklıma gelmedi suan.
Görev yöneticisinden mi yapılıyor bu bahsettiğiniz ayar

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Okan Gülmez
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
safa
Henüz diğer oyunlarda test etmedim test edip dönücem
furmak diye test programı var ekran kartı testi yapıyor. istersen ekran kartını test et. çıkan değerler normal ise geriye bir tek oyun içi ayarlarının eksik olduğu kalıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Okan Gülmez
furmak diye test programı var ekran kartı testi yapıyor. istersen ekran kartını test et. çıkan değerler normal ise geriye bir tek oyun içi ayarlarının eksik olduğu kalıyor.

Furmarkı çok test ettim kart test esnasında %100 yük altında çalışıyor uzun dakikalar sıkıntı çıkarmıyor ısı değerleride max 70-72 civarı

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
safa

Furmarkı çok test ettim kart test esnasında %100 yük altında çalışıyor uzun dakikalar sıkıntı çıkarmıyor ısı değerleride max 70-72 civarı
oyun içi ayarlarını özelleştirmen lazım o zaman.
bu ayarları denemenizi tavsiye ederim.

trteemo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
İbrahim Ermumcu
1080p de oynuyorsanız normal gibi geldi bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri