QuasarWhisper
80+
foruma ya da hehangi bir yere bakmadan bu ikisinin darboğaz yapıp yapmadığını nasıl anlayabiliriz?
en basit ekran kartınızın driverinde bulunur amd veya nvidiada giriceksiniz amdde ölçüm katmanı olarak geçiyor nvidiada bilmiyorum onu açıyorsunuz kendiniz bakıyorsunuz ekran kartı kulanımı ne kadar düşük diye baktınız %95 üstündeyse iyidir %97 üstündeyse problem yok bana göre böyle ayrıca darboğaz olması bi yolun sonu değil yani takma kafana grafik yükselt oyundaforuma ya da hehangi bir yere bakmadan bu ikisinin darboğaz yapıp yapmadığını nasıl anlayabiliriz?
Hocam direkt olarak satın almadan, özelliklerine göre anlayamaz miyiz? Bu arada, darboğaz olursa verdiğim paranın hakkını alamamak kötü.en basit ekran kartınızın driverinde bulunur amd veya nvidiada giriceksiniz amdde ölçüm katmanı olarak geçiyor nvidiada bilmiyorum onu açıyorsunuz kendiniz bakıyorsunuz ekran kartı kulanımı ne kadar düşük diye baktınız %95 üstündeyse iyidir %97 üstündeyse problem yok bana göre böyle ayrıca darboğaz olması bi yolun sonu değil yani takma kafana grafik yükselt oyunda
özelliklerini yaz söyleyeyimHocam direkt olarak satın almadan, özelliklerine göre anlayamaz miyiz? Bu arada, darboğaz olursa verdiğim paranın hakkını alamamak kötü.
ha evet anlarsınız en basiti biraz tecrübe ile örneğin benim gibi konuları seven biriyseniz artık anlayabiliyorsunuz yavaş yavaş neyin neye darboğz yapıpı yapmicağı öyle değişik sitelerden bakmayın buraya sorunHocam direkt olarak satın almadan, özelliklerine göre anlayamaz miyiz? Bu arada, darboğaz olursa verdiğim paranın hakkını alamamak kötü.
neye güldün dostumha evet anlarsınız en basiti biraz tecrübe ile örneğin benim gibi konuları seven biriyseniz artık anlayabiliyorsunuz yavaş yavaş neyin neye darboğz yapıpı yapmicağı öyle değişik sitelerden bakmayın buraya sorun
hocam arkadaş hani nerden öğreniriz fln dedi ya sizde özelikleri söyleyin ben söylim dediniz ya bi an komiğime gitti sanki internet sitesinizde otomatik söylüyorsunuz gib o an biraz güldümneye güldün dostum
anladım ben olayı yanlış anlamışım kbhocam arkadaş hani nerden öğreniriz fln dedi ya sizde özelikleri söyleyin ben söylim dediniz ya bi an komiğime gitti sanki internet sitesinizde otomatik söylüyorsunuz gib o an biraz güldüm
olur böyle şeyler önemli değil iyi forumlaranladım ben olayı yanlış anlamışım kb