Selamın aleyküm. Kısaca Acer nitro 5 marka model bir laptopum vardı bozuldu ve işlemcinin yandığını söylediler. Olaya gelelim. Bir akşam bilgisayarla oynuyorum falan sonra ben uyuyım dedim yattım ama bilgisayarı açıkmı bıraktım tam kapanmadan ekranımı indirdim hatırlamıyorum. Neyse sabah bi kalktım bilgisayar yok annem dediki kaldırdım bilgisayarı ders kitap açtığın yok doğru söylüyo kadın kaldırdı işte. Bende bişey demedim 2 hafta sonra geri aldım ders çalışmaya başlayınca verdi bilgisayarı tabi. Dersleri bitirdim o akşam arkadaşlarla oyun oynıyım dedim açtım bilgisayarı ama açmaz olaydım. Prize taktım ekranı kaldırdım power tusuna bastım ekran geldi 5 saniye falan sonra gitti dahada ne şarj olduğuna dair ışık ne bir tepki bir şey kalmadı garibimde. Ben tabi kaç kez daha bastım tuşa sonra bozulabileceği aklıma geldi elektrikten çıkardım falan 1 ay 20 gün yattı bu sonra veriyim artık tamire dedim verdim. Dedilerki işlemcin yanmış tamam dedim abi yapılsın ne kadara yaparsın falan 4000-5000 arası kardeşim dedi bende tamam abi yapılsın 2 gün sonra alırım kafasıyla. 2 hafta oldu ses soluk yok bu tamirciye verirken bi akrabam aracı oldu bunu tanıyorum falan filan diye. Soruyorum adama bir haber varmı falan diyo yok olsa söylerim parça tedarik edilmeye çalışılıyo çip krizi varmış dünyada dedi tamam dedim. Şimdi ben ne yapayım ne ediyim anlamış değilim uzun uzunda yazdım ama yardımcı olursanız sevinirim işlemcinin fotoğrafları var elimde isterseniz atabilirim.