kaparomer.tr
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Ömer Kapar
Dostlar Selam Kısa ve Öz anlatayım. Sadece Steam Pubg oynuyorum profesyonel olarak oyun gereği 1728-1080 çözünürlükte ve en düşük ayarlarda oynuyorum. RTX 3050 ve i3 10100f li bir sistemim var. oyun ultra oynadığım zaman darboğaz yaşamıyorum ama en düşük ayarlarda oynadığım için fps artması gerekirken işlemci limitine takılıyorum. fps çok yükselemiyor. işlemci darboğazı oluyor şimdi bana bir akıl verin.
siz olsanız nasıl bir upgrade yaparsınız.
B460 Anakartım Var. Hangi upgradei yaparsam yapayım ortalama 2.000 ile 3000 lira civarı bir para çıkacak cebimden daha fazlasına çıkma ihtimalim yok yoksa 5600x tabanlı bir sistem kurarım zaten.
10400F performans biraz artacaktır. ama çok fark edeceğini sanmam
10600k Frekansları daha yüksek olduğu için daha iyi bir performans alacağım kesin. O.C ile işim yok.
10700F 8 çekirdek 16 izlek olduğundan dolayı bana bu mantıklı geliyor.
ve en aklımı kurcalayan
12100F tek çekirdek performansı hepsinden iyi ama 4 core 8 izlek olması korkutuyor beni. bir akıl verin Ve pubg işlemci odaklı bir oyun.. bilmenizi isterim.
siz olsanız nasıl bir upgrade yaparsınız.
B460 Anakartım Var. Hangi upgradei yaparsam yapayım ortalama 2.000 ile 3000 lira civarı bir para çıkacak cebimden daha fazlasına çıkma ihtimalim yok yoksa 5600x tabanlı bir sistem kurarım zaten.
10400F performans biraz artacaktır. ama çok fark edeceğini sanmam
10600k Frekansları daha yüksek olduğu için daha iyi bir performans alacağım kesin. O.C ile işim yok.
10700F 8 çekirdek 16 izlek olduğundan dolayı bana bu mantıklı geliyor.
ve en aklımı kurcalayan
12100F tek çekirdek performansı hepsinden iyi ama 4 core 8 izlek olması korkutuyor beni. bir akıl verin Ve pubg işlemci odaklı bir oyun.. bilmenizi isterim.