Neler Yeni

Ryzen 5 7600 işlemcim bir anda 110 derece oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet
R5 7600 islemcim hic bi sorun yokken bi anda 110 derece gormeye basladi yeniden baslattim fln hic bi türlü duzelmiyo herhangi bi sorunda yok yardim edin lütfen yanicak yoksa

breadvlll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Yusuf Yılmaz
Bağlantın yanlış olmuştur elektriği kesip bir bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Erhan Akçay
Windows kullanımnda işlemci kullanımı % kaçlarda ? % 100 demi. Yeni takmadım yani montaj yok macun değişmedi, aniden oldu diyorsunuz belki işlemciyi kullanan virus falan olabilir.

Edit: Birde biosa girin oradan bakın ısı kaçlarda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows kullanımnda işlemci kullanımı % kaçlarda ? % 100 demi. Yeni takmadım yani montaj yok macun değişmedi, aniden oldu diyorsunuz belki işlemciyi kullanan virus falan olabilir.

Edit: Birde biosa girin oradan bakın ısı kaçlarda.
Bende virüs oldugunu düşünüyorum islemci kullanim %1 gorev yoneticisinde bios dan isiya bakiyorum 95 derecede kaliyo bios da uygulamadan bakinca 115 e kadar yukselip kapaniyor

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Arda
Bende virüs oldugunu düşünüyorum islemci kullanim %1 gorev yoneticisinde bios dan isiya bakiyorum 95 derecede kaliyo bios da uygulamadan bakinca 115 e kadar yukselip kapaniyor
Hocam anakart bağlantılarına bakar mısınız? Pompa falan çalışmıyordur belki

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Erhan Akçay
Öyle düşündüm bnde ama işlemci kullanımı yüzde 1 deymiş . O kadar düşük olmaz kullanım virüste. Ve biosa her virus giremez zor ihtimal orda işlemci 40 lar da olmalıydı virüs olmayabilir o zaman. Siz yine virüs taraması yapın temiz çıkarsa sorun o değil demek. Farklı bir durum oluşmuş.

Sıvı soğutma tam randıman çalışıyormu acaba .

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Ege Y.
110 derece olduğunda otomatikman kapanması lazım pc nin

LeviN01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Çiko
bilmiyorum faydası olurmu ama bende de aynı işlemci var 80 dereceye kadar çıkıyordu eco moda aldım biraz daha iyi şimdi
ama dediğin gibi virüs se pek etki etmez heralde

Top Bottom