Neler Yeni

Yardım İşlemcim boşta 92 derece oluyor.??

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
Ryzen 7 4800h laptop islemcim var. geçenlerde quick cpu diye bir program indirmiştim ve işlemci ayarlarını fullemiştim sonra sürekli ısınmaya başladı programı sildim. sorun geçmeyince tekrar yükledim eski ayarlara geri getirdim fakat hala aynı sorun. edge'de 1 sekme açmışım 16gb ramden 4 kullanılıyor sadece ama işlemci 90 derece üstünde ve fanlar hep çalışıyor, ne yapmalııym??
Mesaj otomatik birleştirildi:

1678566999612.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

@johan neden güldünüz?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Macun değişimi sorununu çözer diye tahmin ediyorum.

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Macun değişimi sorununu çözer diye tahmin ediyorum.
hocam sorun o değil ki. uygulamada bikaç bişiyle oynadıktan sonra böyle oldu. pcyi sıfırlamak istemiyorum çok veri var..

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Gökhan Kemal Yıldırım
hocam sorun o değil ki. uygulamada bikaç bişiyle oynadıktan sonra böyle oldu. pcyi sıfırlamak istemiyorum çok veri var..
Dostum o programlar güç programını değiştiriyor eğer tüm güç planlarıyla oynamadıysan güç planını değiştir. (eğer yüksek performansta kullanıyorsan güç tasarrufuna al)

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum o programlar güç programını değiştiriyor eğer tüm güç planlaroyla oynamadıysan güç planını değiştir. (eğer yüksek performansta kullanıyorsan güç tasarrufuna al)
denedim hocam yeni profil oluşturdum umarım işe yarar

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Tahminim yüksek ısı altında macunun ömrünü çabuk doldurmuş olabileceği, durum buysa şu an cihazının hâlâ niçin ısındığını açıklar. Ayrıca dosyalarını silmeden ayarları sıfırlaman mümkün. İnternette w10 ayarları sıfırlama gibisinden aratıp bakabilirsin.

Top Bottom