Neler Yeni

İşlemcim boştayken 72 derece!

geri götürün adam akıllı yapsınlar hocam. Yapacak bir şey yok çünkü termal macundan kaynaklı Bence
Hocam garantisi bitti. Uzatabilirim, ama değer mi? Gözlerimin önünde sürdü zaten işini gayet iyi yaptı adam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1617135409518.png

????????????????????
Cihazım Nvidia? AMD?

Prime777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Prime
Hocam garantisi bitti. Uzatabilirim, ama değer mi? Gözlerimin önünde sürdü zaten işini gayet iyi yaptı adam.

Alıntıyı görüntüle
????????????????????
Cihazım Nvidia? AMD?
Hocam format falan atmışsınız herhalde bu normal değil kalitesiz olabilir mi

Prime777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Prime
Windows 10 daki gereksiz özellikleri sil ve dvm.exe yi kapat.
ya kardeşim ne alaka yahu bir servis kapanınca derece mi düşecek ayrıca bu değerler oyunda alması gerekirken adam boşta alıyor. Yanlış bilgi veriyorsun galiba. Seni Technopat ve SDN de gördüm.

ya kardeşim ne alaka yahu bir servis kapanınca derece mi düşecek ayrıca bu değerler oyunda alması gerekirken adam boşta alıyor. Yanlış bilgi veriyorsun galiba. Seni Technopat ve SDN de gördüm.
Evet dwm.exe ne onu öğren.

Düşer yoruyor sistemi.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Hocam dell'in üst kalite makinelerinden. Ve dell yani kaliteli bir marka.

Cidden mi?
Yani tüketici haklarında öyle geçiyor. Garanti olmasa bile siz bir ürünü tamir ettiriyorsanız işçilik yapılırken hatalı yapılırsa vs. 1 sene içerisinde yine aynı problem olursa ücretsiz yapılmak zorunda.

Top Bottom