Bende i9-14900K var 100 derece çalışıyor mangal yapılır.
Hahahah aynen 3 sıvı soğutmada 7 tane kasada toplam 10 tane fan var tık yok cayır cayır valla ama performansı baya iyi memnunum işim için güzel çalışıyor.Alıntıyı görüntülesana böyle fanlı sistem lazım o zaman
Benim eski gtx550ti 95 derece görüyordu ve öyle uzun zaman kullandım daha sağlam duruyor rafa kaldırdım yeni ekran kartı alıncaekran kartı böyle devam ederse reballing yaptırmanız gerekicek
lian li o11 kasa var içinde hiç fan yok henüz almadım (istediğim fanı bulamıyorum)Kasanın hava sirkulasyonu çok kötü o oyun işlemci ısındırmaz normalde ekran kartıda uçmuş gidiyor.Yerinizde olsam bu sorunları çözmeden Mario bile oynamam
Önce kasanız kötüyse mesh kasaya geçin sonra işlemci ısısı için kule tipine geçin,yoksa sisteminiz yanar.
ekran kartına hiç bakım yapılmadı içi hiç açılmadıİşlemci stok fan ise normal de ekran kartı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Kaç yıllık?lian li o11 kasa var içinde hiç fan yok henüz almadım (istediğim fanı bulamıyorum)
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartına hiç bakım yapılmadı içi hiç açılmadı
en az 3 yıllıkKaç yıllık?
Yani, eh işte. Bende emektar RX570 vardı. 5-6 yıllık. Kasam çok hava almıyordu ve 75 dereceyi geçmiyordu. Kasanın yan kapağını açtığımda 65 derecelere düşüyordu. Markası modeli ne ekran kartının?en az 3 yıllık
gigabyte tek fanYani, eh işte. Bende emektar RX570 vardı. 5-6 yıllık. Kasam çok hava almıyordu ve 75 dereceyi geçmiyordu. Kasanın yan kapağını açtığımda 65 derecelere düşüyordu. Markası modeli ne ekran kartının?
Kanka bende de aynı işlemci var 95 ten aşağı inmiyordu CPB (Core Performance Boost) biostan bu ayarı kapat 60 65 max olur
acilen islemci sogutucu ve fan alman lazim yoksa elinde kalacak.Lian li o11 dynamic (hiç fan yok) stok fan- Rog strix b550f)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lian li o11 dynamic (hiç fan yok) stok fan- Rog strix b550f)
benim islemci etsde 90 lari goruyor ekran kartında sıkıntı yokBenim laptop bu kadar ısınmıyo victus 15 olmasına rağmen
UV yapılabilir r5 3600 e yapmıştım
Kasa camını çıkarabilirsin öndeki hava akışı sağlar tozlanması artar