Çözüldü✓ İşlemcim ekran kartına yeter mi? (Darboğaz yapar mı?)

QRoy

80+
Reaksiyon skoru
6
1000005304.webp

ZOTAC GeForce RTX 4060 TI GAMING 16GB GDDR6 128Bit NVIDIA DLSS 3 Ekran Kartı alıcam ama işlemcim ile ana kartımın modelleri şu darboğaz yapar mı ?

İşlemci - İntel Core İ3 9100F
Anakart - Asus Prime H310M-K R2.0 MicroAtx
Şuanki Ekran Kartım - Artek Cyclops Nvidia GeForce GT730 4GB

Yakın zaman da 180 Hz lik Asus Tuf gaming monitör aldım ama ekran kartım, monitörümün istediğini pek karşılayamıyor 75Hz de kullanabiliyorum mecburen. O sebepten dolayı ekran kartı alıcam maaşım yattıktan sonra ilerleyen zamanda tabii ki işlemcim ile anakartımıda yükselticem ama mecburen ekran kartını alınca işlemci ile anakartı 1 ay sonra alabilirim ve 1 ay ekran kartı şuanki işlemcim ile anakartıma sıkkıntı çıkartır mı ?

bir şey olmaz grafikleri fulle ama
Tamam teşekkür ederim reis zaten genel olarak Valorant veya ETS2 oynuyorum 1 ay idare etse sistem öyle bana yeter pekiya bana bu alacağım ekran kartının yanında önerebileceğin Anakart ve İşlemci var mı?
Bütçe 27.000

Tamam teşekkür ederim reis zaten genel olarak Valorant veya ETS2 oynuyorum 1 ay idare etse sistem öyle bana yeter pekiya bana bu alacağım ekran kartının yanında önerebileceğin Anakart ve İşlemci var mı?
Bütçe 27.000
7500f b650m bunlar olabilir. İşlemci ve anakart için mi 27 bin TL bütçe

• Beğen
Reaksiyonlar: QRoy
darboğaz yapar arkadaşında dediği gibi en yüksek grafiklerde oynarsan yük işlemciden ekran kartına döner

• Beğen
7500f b650m bunlar olabilir. İşlemci ve anakart için mi 27 bin TL bütçe
Evet 1 ay sonrada onları değiştiricem Anakart İle İşlemciye 27.000 Bütçe ayırabiliyorum anca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

darboğaz yapar arkadaşında dediği gibi en yüksek grafiklerde oynarsan yük işlemciden ekran kartına döner
Teşekkür ederim hem size hem de @ege1881 'e aldığım zaman ona dikkat edicem

işlemci bana göre ryzen 7 7800x3d oyun açısından performansa etki eder anakart olarakta bi fikrim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece işlemci 17k en pahalısı oda anakarta çok rahat para kalıyor

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,108
Üyeler
183,064
Son üye