Bu en iyisi mı benim için biraz pahalı ama almaya değer mi hocam hava mı sıvı mı oluyo kule miThermalright Phantom Spirit 120 Se Argb Intel Ve Amd Uyumlu İşlemci Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
Thermalright Phantom Spirit 120 Se Argb Intel Ve Amd Uyumlu İşlemci Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Yani bütçem 1 k olsa daha iyi olur çünkü çok harcama yaptım bu ay ama adam akıllı bisi olsun isterim 1.5 2 ye çıkarım kesin al dediğiniz bir şey olursa
Üçünden birini alacağım hangisini alayım hangisi en iyi
Dark Freezer X127 Intel & AMD Uyumlu, ARGB Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX127) | Teknobiyotik
Dark Freezer X127 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Addressable RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu...www.teknobiyotik.com
SilverStone AR12-TUF Asus TUF GAMING Intel LGA 1200 / LGA 1700 & AMD AM4 / AM5 Uyumlu, ARGB Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (SST-AR12-TUF) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler: Uyumlu Soket Tipi Intel: LGA 2066/2011/1700/1200/115x/1366/775 AMD Socket: AM4/AM5/AM3/AM2/FM2/FM1 Fan Boyutu 120mm Fan Yapısı Hydraulic bearing Fan...www.teknobiyotik.com
SilverstoneÜçünden birini alacağım hangisini alayım hangisi en iyi
Olur sıkıntı yokTamam onu satın alıyorum şuan hocam kasama uyar değil mi vento yukarıda atmıştım sistemi bu kule tipi hava soğutucu oluyor doğruysa