sıcaklık önemli fazla yüksek degilse fazla sorun olmazişlemciye OC ayarlarıyla oynadım yükselttim yükseltebildiğim kadar fazla mı olmuş bir sorun olur mu ne yapmalıyım
Nerden bakabilirim uygulama mı yüklemem gereksıcaklık önemli fazla yüksek degilse fazla sorun olmaz
hw monitor uygulamasını indirip herşeye bakabilirsin.Nerden bakabilirim uygulama mı yüklemem gerek
msi afterburner dan baksan tüm degerlere bakabilirsinNerden bakabilirim uygulama mı yüklemem gerek
işlemciyi işkence testine sok ve hw monitor ile kontrol etişlemciye OC ayarlarıyla oynadım yükselttim yükseltebildiğim kadar fazla mı olmuş bir sorun olur mu ne yapmalıyım
dikkat et fazla yaparsan işlemciyi yakabilirisin
İşkence testini afterburn danmı yapıcam?işlemciyi işkence testine sok ve hw monitor ile kontrol et
Hocam düşüreyimmi bilgim yok zarar görmesini istemem işlemcinindikkat et fazla yaparsan işlemciyi yakabilirisin
neden yaptınki oc uİşkence testini afterburn danmı yapıcam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam düşüreyimmi bilgim yok zarar görmesini istemem işlemcinin
Bios oc tuner var kendi oc yapıyor o değeri 100 dü 105 aldım f10 basıp çıktım biosdan değerleri forumdan size soruyorum zarar durumu varsa direk düşüreyimneden yaptınki oc u
gayet iyi boşta 30 derece normal. Yük altında afterburner ile de sıcaklığı kontrol edebilirsin oyunda.