Neler Yeni

İşlemcimi oc yapmalımıyım?

Kerzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kerem Sadıkoğlu
Valla gene fiyati iyi ramlerin 4800mhz olsada.ama gercekten dolandiriciliktan farki yok resmen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilsem 1 2 daha koyar listede olan ramlerden alirdim.
hocam yanlış değilsem sıkıntı ramde değil aslında anakrtta yani belki başka bir anakartta expoyu açsanız sıkıntısız çalışıcak. Qvl listesinde olması demek sadece bu ramlerle çalışıyor demek değil. Anakart üreticisi bu ramlerle test yapmış ve sıkıntısız çalışıyor demek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

500tl gerekirse 1k fazla ver anakartının desteklediği ram al patriot bi çok anakart görmüyor bile.
öyle yapıcam ya hocam kuzenimden dolayı çok uğraştık yordu bizi

kaveill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kağan
hocam yanlış değilsem sıkıntı ramde değil aslında anakrtta yani belki başka bir anakartta expoyu açsanız sıkıntısız çalışıcak. Qvl listesinde olması demek sadece bu ramlerle çalışıyor demek değil. Anakart üreticisi bu ramlerle test yapmış ve sıkıntısız çalışıyor demek.
Dogruda cogu anakartda dogrulanmis degilse almaninda pek bi mantigi kalmiyo

Kerzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kerem Sadıkoğlu
Hocam inanın biz de kaç gün hafta hatta türk olsun yabancı olsun bir sürü forumda dolaştık bulamadık hatayı en son kuzenim bir yabancı forumda bulmuştu sanki. Dediğim gibi kesin sorun bu mu bilmiyorum ama tecrübemize dayanarak bu yolla çözdük diye söyledim

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Sercan Güre
ben de bu patriot rami almayı düşünüyordum asus prime a620m k anakartım için almayayım mı

kaveill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kağan
ben de bu patriot rami almayı düşünüyordum asus prime a620m k anakartım için almayayım mı
Yani bende 4800mhz calisiyor ama cpu ilemi ramlemi alakali bilmiyorum 4800 mhz icin iyi fiyati.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,461
Üyeler
167,129
Son üye
Bedirhan1cpr
Top Bottom