leptop mu masaüstü mü ?Beyler işlemcim yük altında 1 saat 90 derecede çalışsa bir zararı olurmu
Şaka mısın dostum 90 derece ne? En az 50 derece olması lazımBeyler işlemcim yük altında 1 saat 90 derecede çalışsa bir zararı olurmu
Masa üstüleptop mu masaüstü mü ?
Bu lanet ryzen5 3600 çok ısınıyorÜstüne su koyda çay demlensin kral. 100 derece kaynama noktası sence zarar görmez mi ?
90 derece de kullanmak mantıklı değil. Undervolt yaparsanız, sıcaklık değerlerini güvenilir değerlere düşürebilirsiniz. Ryzen işlemcilerde ani voltaj yükselmesi, gereksiz yere fazla voltaj kullanımı olabiliyor.Masa üstü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu lanet ryzen5 3600 çok ısınıyor
Yük bindirmedik bir iş yapacağım hemen 90 dereceye çıkıyor ne illet bişi , snowman t6 ultra sipariş verdim inşallah işe yarar
İşlemci su mu hocam? neyin kaynama noktasından bahsediyosunuz?Üstüne su koyda çay demlensin kral. 100 derece kaynama noktası sence zarar görmez mi ?
Dostum normal değil. Bende 3600 kullanıyırum stock fan ile 75 dereceyi geçmiyor. Forumdan teknik destek bekle bence.Masa üstü
Bu lanet ryzen5 3600 çok ısınıyor
Yük bindirmedik bir iş yapacağım hemen 90 dereceye çıkıyor ne illet bişi , snowman t6 ultra sipariş verdim inşallah işe yarar
Normalde oyunlarda felan benimde 76 derece felan boşta 44 felanDostum normal değil. Bende 3600 kullanıyırum stock fan ile 75 dereceyi geçmiyor. Forumdan teknik destek bekle bence.
Yok hocam 5 dk çalıştırıp geri kapattım problem olacağını sanmıyorumG4 İşlemcisi Ryzen 5 3600 için konu başlığı altında o işlemci 90-98 derecelerde geziyor dediğimde küçük bir linç yemiştim. Yok yanlış montaj yok bir hata vardır... tabii ki zararlı dostum 90 derece ne? Yanık kokusu geliyor mu